Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
Eleinte tudta ezt a Watch Gt2,hogy megállt edzés közben ha megálltam,csak valami frissitéssel hamar kikerúlt belőle.Alkalmazásban lehetett ki bekapcsolni az edzéseknél
Lassan 3 éve nyúzom,igaz nyáron megfőtt a kocsiban felejtve egész nap, de kicsit rakoncátlan az érintőkijelző de ami funkció kell az megy.hívás ,edzések üzenetek... -
Degeczi
nagyúr
Hja, ezen én is mérgelődtem sokat, amíg GT2-t használtam. Hosszú, 3/4 órás a munkába tartó biciklizés, gyakran indítottam rá "edzést" - hogy aztán néha csak ebédnél vegyem észre, még mindig abban van az óra, mert beérkezve rögtön foglalkozn kellett vmivel, elfelejtettem kikapcsolni...
Ez nem is igényel hardvert, pusztán szoftver kérdése, hiszen ha már hosszú ideje egy helyben vagy, a pulzusod is lement normálisra, akkor min. szüneteltetnie kellene az edzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest