Mindent beletettek a Watch Ultimate-be

A Huawei prémium okosórája funkciók terén és a kivitelezésben is a maximumot nyújtja. Leszámítva az LTE kapcsolatot.

Hamarosan bemutatkozik a P60 széria és a Mate X3, addig is itt a Watch Ultimate, ami kifejezetten férfias megjelenést kapott a masszív Liquidmetal tokozással, a kerámia szegéllyel és a 2,35 mm vastag zafírüveg védelemmel. Előbbi anyag a Caltech (California Institute of Technology) által kifejlesztett amorf fémötvözetek kereskedelmi megnevezése, a Huawei ez esetben cirkónium alapú matériát választott, a szíj pedig egy újfajta, szintén nagy fizikai és kémiai tűrőképességű hidrogénezett nitril-kaucsokból készült.

Az 1,5 hüvelykes, 466 x 466 pixel felbontású LTPO AMOLED megjelenítő képfrissítése dinamikusan alkalmazkodik 1 és 60 Hz között, az 530 mAh-s telep pedig akár két hét használatot is garantál átlagos használat esetén, míg a kifejezetten aktív felhasználók 8 nappal számolhatnak. A mellékelt Qi töltő egy óra alatt tölti fel az eszközt 0-ról 100%-ra. Az élettani funkciókat pulzus- és véroxigénszenzor követi, illetve opció az EKG készítés is.

Az óra megfelel az ISO 22810 szabványnak és EN13319-es eszközminősítést is kapott, így gond nélkül eltölt 24 órát 110 méteres mélységben, ami 10 ATM gyomástűrést jelent, tehát akár mélyvízi búvárkodásra is alkalmas, az Expedition Mode pedig a kétfrekvenciás, öt műholdrendszerrel dolgozó GNSS helymeghatározást veszi igénybe szabadtéri tevékenységek során. Expedíció üzemmódban elérhető a visszavezető útvonal megjelenítése, a véroxigénszintmérő pedig folyamatosan figyeli az értékeket, ami nagyobb magasságokban különösen hasznos lehet. A Watch Ultrát barométerrel és altiméterrel is felszerelték.


[+]

A tekerhető korona mellett egy vezérlőgomb és egy dedikált funkciógomb is dolgozik, LTE kapcsolat hiányában viszont le kell mondanunk az SOS funkciókról, az óra csak Bluetoothon képes kapcsolatot létesíteni a telefonunkkal. A Watch Ultimate április 3-tól lesz elérhető Európában és az Egyesült Királyságban Expedition Black (fekete) és Voyage Blue (kék) színben. Előbbihez kaucsuk szíj, utóbbihoz elegáns fém szíj jár, Kínában 311 és 363 ezer forintnak megfelelő összegért. Az errefelé releváns árakat későbbre ígérte a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés