- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooolz
tag
válasz
csongi #67088 üzenetére
köszönöm M kinek a hasznos információkat.. ez nyert a kompl.végáttétel csere segített ..
bontott saját F 15 blokkból ism. km el de a gond megoldódott.. szinte halhatatlan a malac ..megetetve..
kb 65-75 km h felett jön meg a hangja de ez már természetes + elnyomja a kipu.menetszél..
köszönöm.. ui egy darabig bírnia kella csere előtt.. : [link]
-
tooolz
tag
Szép napot mkinek..
az ördög soha sem alszik.. a végáttétel esete után véget értek a próba körök és most meg azt látom h megemelkedett a fordulatszám azonos-eggyenletes sebességen kb 500-900 rpm el ...eddig nem erre koncentráltam a rengeteg csapágy cserén kívül kapott 1 új ékszíjat is am minden maradt elözö felállásban vario áttétel kuplungot sem állítgattam..stb
ez mi a rákfene lehet megint ..
hézagolások stb maradt minden.. -
tooolz
tag
válasz
sityupityu #67092 üzenetére
köszönöm a hasznos infókat.. sz tem most már igy marad max még beszerzek zár szóként 1 megfelelö kompl gyári végáttételt hátha mind3 szett strapás ..utána meg így marad.. végül is csak engem zavar de nagyon ..ha lehetne halk is miért ne..
75-80 olaj van bent 80-90 és sima sae 80 egyfokozatú is ugyan ez... nem csillapitja...85-140 már sűrűnek találnám lehajtásokban alkalmazzák csak nehéz gépekben ha jól tudom..
hátha meg szokom.. én mindent megtettem már v nem tudom egy biztos zsír új most miden hátul baja nem lehet..
-
tooolz
tag
válasz
sityupityu #67079 üzenetére
-
tooolz
tag
válasz
sityupityu #67070 üzenetére
Számomra eggyértelmű h a végáttétel ..csak mint említettem több db is van teljesen kompl és bármelyiket szerelem be változatlan..
... zsír új csapágyak minden hol kuplung stb..+ ma 1 gyári vario is felment de minden megmaradt..
köszönöm ..
szép napot.. Yamaha Aerox 2004 Cat2 probléma h bele költözött a tücsök sz val nagyon visít valami a meghajtás körül kb 3000 fordulat felett minden gázadásnál-gyorsításnál-egyenletes tempónál is+vissza lassításnál is szakaszosan hallható..
eddig kicserélve az összes csapágy kerék-hátsó kihatásban-kuplung szval az összes létező ami a környékben van..+ új ékszíj-hátsó kerék tengely stb
igy sem szunt meg minden ugyan az.. 2 felvonásban kicseréltem a kompl.hátsó kihajtást + dekni+kompl kuplung+tárcsa és igy is maradt mi lehet a köv lépés vagy a hiba oka..nem okoz gondot szépen megy semmi hiba a menet tulajdonságában ..egyszerűen nagyon idegesítő ill szóvá teszi mki.a csúnya hangja miatt..A főbb alkatrészek kb 1 évesek a jelenlegi felállásban Stage6 sport pro variátor zsir uj görgök csuszka-stage6 szíjtárcsa-stage6 kupl harang-malo xspec ékszij-polini 2g kupl.-top perf nardo kihatás dekni-de mint írtam a gyári nál is megvan a hang ugyan ugy.. stb köszönöm..
-
tooolz
tag
válasz
dtsdexter #67066 üzenetére
igen a gyári kompl. kihajtásban 2 db van 1 picit kúpos ill alatta 1 sima..a nardo kihajtás tűgörgős csapágya picit kb1-1.5 mm kilóg és emiatt ennél nem kell behelyezni..de próbáltam már anélkül is 1 db is min2 is ugyan az..
+ a gyárinál is eljátszottam már..
nem tudom de már aggasztó és unalmas is..ez inkább visít mint a malac..
-
tooolz
tag
szép napot.. Yamaha Aerox 2004 Cat2 probléma h bele költözött a tücsök sz val nagyon visít valami a meghajtás körül kb 3000 fordulat felett minden gázadásnál-gyorsításnál-egyenletes tempónál is+vissza lassításnál is szakaszosan hallható..
eddig kicserélve az összes csapágy kerék-hátsó kihatásban-kuplung szval az összes létező ami a környékben van..+ új ékszíj-hátsó kerék tengely stb
igy sem szunt meg minden ugyan az.. 2 felvonásban kicseréltem a kompl.hátsó kihajtást + dekni+kompl kuplung+tárcsa és igy is maradt mi lehet a köv lépés vagy a hiba oka..nem okoz gondot szépen megy semmi hiba a menet tulajdonságában ..egyszerűen nagyon idegesítő ill szóvá teszi mki.a csúnya hangja miatt..A főbb alkatrészek kb 1 évesek a jelenlegi felállásban Stage6 sport pro variátor zsir uj görgök csuszka-stage6 szíjtárcsa-stage6 kupl harang-malo xspec ékszij-polini 2g kupl.-top perf nardo kihatás dekni-de mint írtam a gyári nál is megvan a hang ugyan ugy.. stb köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest