- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
ha kínábna rakták össze a géped ésa bokk miarelli akkor gondod nem lesz minarelli megbízható fazsa blokk. kínai cuccoknak az össszeszerelés minőségével van a gond mint pl az h szétesett a fék. egyénként meg az új apriliákba nme minarelli blokk van ahne masszem piaggio vagy saját blokkjuk van benne. mert volt suzuki motors aprilia ais meg morini blokkos is meg minarelli blokkos is de h most melyik van azt meg nem mondom.
jameg: halkan vísit a km óra spirálom mit tudok vele tenni? avgy ez noormális?
[Szerkesztve] -
Den
veterán
próbáltam utánanézni a genericnek, de nem találtam honlapjukat vagy külföldi előfordulását.
a gép eléggé hasonlít erre a verdára: [link]
de ez négyütemű, mint a kínai verdák általában nem is tudok 2 ütemű kínai robogóblokkot.
El tudom képzelni hoy vmi kisebb európai cég megveszi a komplett motort blokk nélkül kint és itt beletesz egy minarelli vagy más eu blokkot.
az hoy sokminden olyan mint a keewayen az nem rendkívüli, a kínaiak eleve sokmindenre ráteszik ugyanazokat az alkatrészeket,és ez különösen igaz ha eu jóváhagyott gépről van szó, mert az eu jóváhagyott akatrészek választéka nem túl tág, ezért szinte az összes robogón, quadon ugyanolyan tükrök,műszerek, lámpák stb van.
mondjuk a cracker ára elég alacsony apriliának... -
Topiccsendőr
addikt
Annyira nem kevés. A 125 kétütemű robogók elég dinamikusak.
Amit még jó áron lehet venni az a Piaggio Hexagon. Bár kis kerekei és nem megszokott formaterve van, az sem rossz. Szóval a Runnereknek általában indokolatlanul magas áruk van szerintem. De a Skipper simán labdába rúg mellette. -
etnies
senior tag
Genericrol minden igaz, ugyhogy olyan rossz nem lehet.
Viszont kb egy kategoria a Kymcoval es azt mar soka dicsertek, Generic meg nem sok embernek van, ezert valamilyen szinten lutri.
!FIGYELEM!
majusban nagy motoros ellenorzes lesz orszagszerte mindenhol, tul sokan haltak meg egy honap alatt, jol viselkedjetek! -
pini1020
tag
Aprilia sr 125!! Enyimé és eladó Baján lakom! az pont 100Km az árat megbeszéljük! de én is így szeretném eladni!Most van benne ujj dugó 19380km van benne,de használom az ár amit mondtál nekem is jó
:d ha akaros el is viszem... ujj hátsó gumma kel rá azt már msot mondom!! Nem ámítok senkit semmivel de a többi ok Kép:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest