- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
hambi2 #47374 üzenetére
Ahelyett, hogy azt a 3km/h-t nézegetnéd, inkább rendes fék/futómű/alkatrészellátás legyen a fontos. Értem én, hogy fiatal vagy, és menő akarsz lenni a farokméregetésben, akkor állítsd úgy a km órát, hogy 30-nál 100-at írjon.
Komolyan... A leírtakból az jött le nekem, hogy a tapasztalatod közel 0.
80-90km/h-val menni egy kis kerekű, kis testű géppel viszont nagyobb kihívás, mint 200-zal egy olyannal ami megy 320-at alapból.Volt már ismerősöm aki tuning Aeroxszal esett le az útról...
Vagy vegyél egyből 500-ast, kapard le a nullát, szedd le a rendszámot és tépd neki. Csak arra figyelj, hogy nagy összegű biztosítást köss, hogy a temetésedet fedezze.Ezt most tényleg nem bántásból, de miért a végsebesség a lényeg? Jó gyorsan menni. Én is szeretek. Viszont van, hogy arra vágyom, hogy jót szórakozzak. Kis Tactommal is, szűk kis úton a kanyarokban. 30-40km/h-val maximum, de akkor úgy döntöttem, hogy majrécsík lekopott. Ezek után mondtam azt, hogy érzem, hogy kimotoroztam.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
hambi2 #47243 üzenetére
Szia!
Valószínűleg az YQ50 az a típusa (Aerox meg a "család"). Találtam YQ100 Aeroxot, az 100ccm-es.
Mint a Kawasakinál a Ninja (van belőle 250-1400ccm közt minden). A ZX-10 az 1000ccm Ninját jelöli.2T téma. Kár volt bedobnom/megszólítanom.
Gondoltam nem HHH hogyha több henger, váltós, nagy ccm. Érdekes műszaki megoldásnak tűnt, de mint látom vitát szült.A robogó/nem robogó témában úgysem tudunk igazságot tenni, de kicsit unom már. Mindkettőnek van előnye, hátránya, egyik se jobb a másiknál. (Olyan, mint az R8, meg a Swift, mindegyik autó, de hiába mondod, hogy Swifttel csapatsz egy R8 tulajnak. Viszont ő meg sosem fog 5L-t tankolni 100km-re. Melyik jobb? Kinek mi).
A 2T gépek is jók, de nem arra valók, mint a 4T. A szaga ízlések és pofonok, de általánosítani itt sem érdemes.
A szar 4T-kből meg úgy dől ki a kék füst, amikor a nem elégetésre szánt 4T olajat zabálják... Mindre igaz? NEM!Na átmegyek readonlyba, és folytatom a munkát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest