-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malagutif122
tag
válasz
Manitou #85743 üzenetére
Volt aprilia rally-m azon is 120ig volt skálázva az óra.
Ha a hengert le veszed akkor lehet látni hogy 50es vagy 70es.
Piaggio-ba van olyan amelyiknek a blokk belsejébe Van a víz pumpa, szét kell érte szedni blokkot.
A fekvő minarelli blokkos aprilia, malaguti, yamaha
Ezeknek a gyújtáson van a víz pumpa azokat könnyebb szerelni, megbízható a piaggio is ha jó az állapota. -
perge666
veterán
válasz
Manitou #85659 üzenetére
Én 182-183 centi vagyok,nekem pont jó a magassága.
Össztömegre rákerestem a könyvében de gyors lapozgatás után nem találtam semmi infót,a motoron sem láttam feltüntetve pedig van rajta írás rendesen. ( lehet pont ezért )A fogyasztás meg olyan dolog hogy lényegtelen mit írnak,az én használati szokásaimhoz mérve tudom hogy az enyém mennyit eszik,ez szerintem egyénfüggő.
A 125-ös motorok valóban 2 liter körül fogyasztanak ez nem egy új dolog. -
perge666
veterán
válasz
Manitou #85656 üzenetére
A Senda keskeny/kemény ülése valóban kényelmetlen tud lenni 25-30km után.
De a fogyasztás egy gyári motoron nagyon kedvező!
Én újanon vettem majdcsak 5 éve,kötelező szervizen csak a kipufogóbol vágták ki a folytást meg tettek rá a gyári 12-es helyett egy 13-as első fogaskereket,és így az átlagfogyasztásom picivel 3 liter alatt van. ( 2,8-2,9l )
Igaz én nem húzom a szarvát,40-50-es tempóval járok vele,néha meghúzatom városon kívül hogy azért annyira ne lustuljon el.Amikor volt Aprilia SR-em az 4 liter körül evett,pedig az se volt tuningolva,gondolom az autómata váltó miatt…..
Ja és az is ment úgy mint a Senda. -
zombei
aktív tag
válasz
Manitou #85656 üzenetére
Ha forgalommal nincs gond akkor a magyar utak minősége végett a nagyobb kerekű enduro/supermoto-k jobbak lehetnek szerintem. Nekem DT50-em volt ~10 éve az olyan 3-3,5-et evett. Ha nincs szét tuningolva akkor ez a reális Derbi,Rieju,CPI,Motohispania stb. AM6-os illetve annak copyja blokkokkal.
-
válasz
Manitou #85651 üzenetére
Teljesen jókat néztél ki, robogóban is benne lenne ez a kettő amiket ajánlanék, váltósban a Senda szintén jó.
Viszont gyári állapotban a valós 80 nehezen fog menni, talán a Senda, de inkább az sem.Igen, sima adásvételi elég, 90 százalékban nincsenek meg ezekhez a kismotorokhoz a gyári papírok amikkel vették őket, hacsak nem első tulajosok.
-
oceanearth
őstag
aprilia raly. a topikja itt van: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged