- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
válasz
csoki46 #92116 üzenetére
PCX-eken hátul komolyan dobfék van? Mai világban? Az monjduk elég alja... 1M fölötti motoron legyen már normális fék... Ez az új Kymco amúgy nem igazán fogott meg. Ahogy a cikkben is írják, olyan felemás az egész. 2005-ös kormánykapcsoló, ránézésre - hiába írják - ugyanúgy elrúgnám rajta a kormányt térddel, pedig nem vagyok egy magas gyerek a 180 cm-emmel.. Na meg ha már egy 125-ös 90-nél könyörög az életéért, ott nem biztos, hogy minden oké. Szélterelés semmi, az az első idom ugyanúgy a térdre fogja csapni telibe a szelet. Előre egy kisplexi simán felment volna, megint -1 pont. Hát nem tudom, mennyire lesz sikeres.
-
vendingo
veterán
válasz
csoki46 #91617 üzenetére
Érdemes figyelni a drágább tipusokat is. Nekem rengeteg tipus volt betéve figyelésre hahu-n, napi szinten reggel este nyálaztam a kínálatot. Olyanokat is figyeltem, amiket egyáltalán nem engedhettem meg magamnak, kínálat alja meg szintén nem érdekelt. Bő 2 hónap kellett, hogy belefussak több jó lehetséges vételbe. Áll a piac, változnak az árak. 500 ezret spóroltam türelemmel, és kitartó kereséssel. Ha valami jó ajánlat befigyel, azonnal le kell csapni rá.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
csoki46 #91617 üzenetére
Egyet sem. A duda egyáltalán nem esik kézre. Az irányjelző talán egy centivel van feljebb a markolathoz képest, mint a BWS-en.
A dudát el sem érem a markolatot markolva... A másik óriási különbség, hogy a dudagomb forgáspontja az SH-n a markolat felől van, míg a BWS-en az óracsoport felől volt. Szóval amíg a BWS-en elég volt csak a gomb végét ujjbeggyel pöckölni, addig az SH-t rendesen rá kell nyúlni.A 350 ccm az új generáció, az még bővel 1 mFt felett van. Ha 200ccm felett gondolkodsz, akkor a 300-ast vedd meg. (279 ccm az enyém, NF02 motorkód, 20 kW, SH300A típusjel, az idom oldalán SH300i felirat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged