- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozo86
tag
nekem biztonsági beállítások nélkül is csinálta. Most egy hétig nem vagyok otthon de majd hétvégén próbálgatom! amugy necces a driver csere, én egy dell inspiron 6400as notebookkal csatlakozom a routerhez. Amúgy régebben nem csinálta szóval nem értem. Na majd hétvégén többet tudok.
köszi!
-
tozo86
tag
sziasztok ismét.
WRT54GL routerem van és az a problémám h ha wireless-el csatlakozom, akkor véletlen időközönként megszakad a wifi összeköttetés. Valamikor vissza sem enged csatlakozni. probáltam firmwire frissítést (eredetiről tomato 1.17re) de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Esetleg tud valaki megoldást rá?
köszi előre is. -
tozo86
tag
sziasztok!
Most frissítettem a routerem (Linksys WRT54GL) firewire-ét Tomato 1.16-ra és most nem fogadja el a régi felhasználónevem és passwordom. Most csinálok ilyet először, és nemtudom mi lehet a hiba. tudna valaki segíteni?
Köszi előre is! -
tozo86
tag
köszi a segítséget! Megoldódott a probléma. Bár nem csináltam vele semmit, egyszer csak jó lett. Az a vicc hogy először beállítottam telepítő CD-vel, jó volt és asszem kikapcsoltam vagy valami és akkor már nem.Pedig nem állítottam át rajta semmit
Viszont jó hogy mondtad ezt a böngészős megoldást. Csodálkoztam is, hogy nincs ehhez valami komolyabb program ahol lehet állítani ezt azt. Kezdő vagyok még nagyon ebben a témában -
tozo86
tag
sziasztok!
Vettem egy ilyen routert (WRT54GL). Beállítottam hogy ossza meg az ADSL netet az asztali gép és a notebook között. Asztali UTP kábel, laptop wireless. Tökéletesen működött 1 napig!
Azóta nem hajlandó a router csatlakozni a modemen keresztül az internetre. Ha kihúzom a modem kábelét a routerből és csak simán gépen keresztül csatlakozom, úgy megy! Már próbáltam mindenfélét.. telepítő cd segítségével újra beállítani, modem restart, router restart.. semmi sem segített.
Tudna nekem valaki segíteni? nagyon hálás lennék..
köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Gombászkönyvek egyben
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest