- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dybo
tag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy mióta wifin keresztül játszom (Warcraft 3) neten, azóta játék közben ilyen 2-3 seces képmegállások vannak.
Tomato 1.13-as fw-m van, és linksys 54gl routerem. Mondták anno hogy port forwardingal kéne állítgatni, de míg a sima fw-n volt játékhoz beállitás tomaton nincs. Ötletek? Előre is köszi, üdv! -
dybo
tag
Sziasztok!
Tomato 1.13-ban (wrtg54 gl) lelehet lőni a valahogy a csatlakoztatottakat?
-
dybo
tag
Hi!
Tomato fw van fenn a routeren, semmi baj magával a nettel, de ha játszom olyan lagos hogy beszarok. Ilyen 2-3 sec-es deelayék 5 percenként. Wifivel vagyok. Valami ötlet? -
dybo
tag
Hi! Tomato-n hol kell beállítani, hogy tudjak hostolni netes game-ben ?
-
dybo
tag
Na azóta stabil a kapcsolatom, szóval úgy látszik valóban a kábel modem volt a ludas. Ha valaki tud vmi jó kis tippet tomatohoz, akkor nyugodtan írjon.
Neten való játszás (warcraft 3) még mindig lagos... -
dybo
tag
Na helló!
Miután 5napja írtam t-online-nak is levelet, tegnap válaszoltak, ma meg kijött egy műszakis, aki kicserélte a modemet. Azt mondta ez már egy elég régi típus (már 5éves biztos volt), és hogy ez volt a baj, az allandó szakadásnak.
Hát most majd kiderül, ha éjfélig nem szakad akkor már bizakodom.Csak azért írtam le, hátha majd valakinek lesz hasonló problémája!
Ja és köszi az eddigi segítséget, tippeket!
üdv -
dybo
tag
Hát most is ledobott...Nem egyből, de kb. 1órát tudtam letölteni.
Érdekes volt hogy amikor már ledobott a "count current" még akkor is emelkedett. -
dybo
tag
válasz
Rommel6600 #3052 üzenetére
Köszi!
Habár nagyjából így volt beállítva, csak a None: 1800, Established: 14400 volt más, de remélem ér vmit hogy átírtam arra amit javasoltál! -
dybo
tag
Na helló!
Rájöttem hogy amikor letöltök leginkább akkor dob le...Mi lehet az oka, lehet ez is vmi beállítás? Főleg torrentnél csinálja, de akkor se mindig, de szinte mikor akkor dob le, amikor megy vmi letöltés. -
dybo
tag
válasz
Rommel6600 #3017 üzenetére
És akkor azt 42-nél nem is ajánlatos nagyobbra állítani? A Jelem maxon van, mégis lassú az oldalak böngészése.
Másik kérdésem: nincs olyan firmware, amiben a modemet újralehet indítani? Nem a renew, release-re gondolok.
Köszi -
dybo
tag
Na hát...Most megint elkezdtem letölteni utorrentel, és megint akokr halt meg. Előtte jó pár óráig nem szakadtam...Mi a fene lehet ?
-
dybo
tag
Na köszi! Megy
mondjuk állítgatni úgyse tudok, mert annyia nem értek hozzá
-
dybo
tag
Tomato_1_13.7z -> ez kéne nekem ?
-
dybo
tag
Most akkor volt ugyanez amikor elkezdtem letölteni utorrentel...fütykös kivan
-
dybo
tag
Na jó!
Valaki segítsen, mert ez már gáz.
Tegnapig volt egy dlink di-524 routerem, ami azt csinálta hogy néha (volt amikor napi 10x, volt amikor napi 2x) meghalt a net, a kapcsolatot ugyanugy látta a wifi, net mégsem volt. Ilyenkor a statusnal mindig 0 volt az ip és a többi is.
Ezért vettem egy uj routert, mert azt hittem a router a hibás.
És most ennél is előjött ugyanez. Meghal a net, és statusnal 0 minden. Ilyenkor kikell huzni a kábelmodemet és ujabedugni, és akkor újra jó lesz!
Valaki help!!! -
dybo
tag
válasz
h_143570 #2952 üzenetére
Hát ilyet nem láttam, csak azt a gaming dolgot. ott meg egy táblázat van: application, start, end, protocol, ip, enable. Lehet nem ez az...
Másik kérdésem: Eddig elég stabilan megy a net szinte maxon mindig. Gondolkodtam fw upgraden, de ilyenkor inkabb ne nyuljak hozzá, ha minden oké ? -
dybo
tag
Hi!
Na egy kérdés. Dotázok neten, és elég lagos (már a masik routerrel is az volt).
Applications & Gaming-ben nem lehet vmi állitani, hogy ne legyen ennyire lagos a dolog ? -
dybo
tag
Na bazze...jó hogy olvasgattam itt, ahol mindenki azt írta cd-t semmikép se használjuk. Hát én utolsó ments várként beraktam, és 1 perc telepítés után megy a wifi maxon! de azért köszi a segítsget! majd még kérdésem lesz
-
dybo
tag
megőrülök....mar nem is látja a wifi. pedig itt van 10centire. van iylen ? és senki sincs itt
-
-
dybo
tag
Na gyerekek. Erre varjatok gombot, megy a router a wifi is MENNE. Kapcsolodik wifivel, aztan kb 20 mp-mulva ledob. Tuti valami beállitási hiba, mert már áthoztam a gépet kiprobálni a router mellé, és itt is ugyanazt játsza el!
Mondjatok valami okosat! -
dybo
tag
valaki help!
most vettem a routert, a routerrol mar megy a net, viszonmt a wifi nem látja
pedig szerintem beállitottam mindent, enadbeled van stb
ötlet ? -
dybo
tag
Sziasztok szerintetek melyik a legjobb, stabilabb fw-rá? A tomatot nagyon dicsértétek, honnan lehet letölteni a legjobb verziont ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged