- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Köszönöm szépen a kimerítő választ. A manualokat átböngésztem, csak abban nem találtam választ, azért írtam ide. Régebben kábellel volt összekötve a 2 router, persze úgy simán meg lehetett oldani, még én is be tudtam állítani. Ez már nem ment, ezek szerint azért, mert nem lehet.
Egyszerűbb lesz, ha más úton közelítem meg a problémát. -
Siriusb
veterán
válasz
dr.bubo #6965 üzenetére
Szerintem elvileg mindkettő tud.
Pl. a linksys-en az advanced routing / static routingnál beálítottam az elsődleges router ip-címét és gateway-nek is ezt adtam meg, a számítógépen azonban a linksys (másodlagos) gateway ip-ét kapta automatikusan, tehát
Belkin (modem csatlakozással) 192.168.2.1, míg
Linksys 192.168.1.1, és hiába állítottam be itt gatewaynek a fenti ip-ét, a számítógépen akkor is a 192.168.1.1 gateway került be.Konkrét leírást szívesen fogadok
-
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, adott egy linksys wrt54g és egy belkin router.
Az egyiket kellene csatlakoztatni az adsl modemhez, az internet kapcsolat végett, a másik pedig egy másik helyiségben kapcsolódna a wireless hálózathoz, s ez a kettes számú router szolgáltatná kábelen keresztül a kapcsolatot egy laptopnak, amiben nincs wifi kártya. Megoldható ez egyáltalán? Nekem nem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest