- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár a felső 5 sornak, ahogy a képen is látszik, nem tudok megadni Alkalmazás nevet. Nem tudom, hogy így működik-e egyáltalán abban a sorban a port nyitás.
Amúgy akkor nem létezik módszer, amivel új sorokat lehetne nyitni? :SA következő, ami érdekelne, hogy csak azoknak a játékoknál, alkalmazásoknál működik a port nyitás, amik rajta vannak ezen a listán:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GC/WRT54GCindex.htm ?
Mert pl a PC-s Gears of War nem szerepel rajta, viszont találtam hivatalos fórumon kettő portot, amiket megnyitottam (a biztonság kedvéért UDP-t és TCP-t is engedtem mind a kettőnek). De továbbra is, ha én Host-olnék, nem akar csatlakozni senki sem. -
Sziasztok! Van egy WRT54GC routerem és olyan apró gondom lenne, hogy szeretnék még benne nyitni több portot, viszont nincs már üres sor. Alapból 6 üres sor áll rendelkezésemre, de ezek gyorsan megteltek. Van arra mód, hogy több sort is elérhetővé tegyek?
-
Ezek sem segítenek, de viszont így már eltűnt a kapcsolat hiba jelző ikon a jobb alsó sarokból, de továbbra sem válaszol a böngésző (Firefox 3) semmilyen webcímre, a router ip címére sem. Gondoltam a kábelre is, amit a routerhez adtak, arra az van írva, hogy "UTP Patch", emerre a kábelre meg "UTP Stranded". Ez nem tudom lényeges-e. :S
-
Majd holnap még próbálkozok, mára teljesen kifárasztott már ez a két gép közötti rohangászás. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. A kábelnek meg magától csak nem kellene elromlania, mert ezt régen használtuk LAN kialakításra, és akkor tökéletesen működött. Azóta nem nyúltunk hozzá, ugyanúgy ugyanott megy a fal mentén, mint eddig.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, nagyon rendesek vagytok. -
Kommy: Nem volt jó ötlet ez az át dugdosás: megpróbáltam a router maradék 2 dugójába is, de így még azt sem értem el, hogy egyáltalán látja a kapcsolatot, a router LED-jei se jeleztek, és most, hogy visszadugtam ahol volt, így is ugyanaz a helyzet, hogy már csak nem is látja, hogy van valami kapcsolat, LED se jelez. Majd ha legközelebb újraindítok és ha netán már jelezni fog megint, akkor megpróbálom ezt a manuális IP-t, csak nem tudom, hogy mit írjak be pontosan. Javításra is rámentem ezek előtt persze, de az sem segített.
canniball: semmi filter sincs aktiválva.
-
válasz
canniball #6261 üzenetére
Nem kell az ilyesminek restart, mert gondolom ha észleli magától is, hogy be van-e, vagy nincs be dugva a kábel, akkor azt is észlelné egyszer csak, ha lenne net. Bár csináltam azért közbe egy restart-ot, pingelni is próbáltam különféle weboldalakat, routert, de nem reagál semmi értékelhetőt. Mintha olyan lenne a dolog, hogy látni látja a netet, de semmi többet sem hajlandó csinálni.
De azért persze köszönöm a segítségedet -
Sziasztok. Nekem egy WRT54GC routerem van, amit erről a gépről sikeresen be is állítottam, hogy menjen a net. A problémám az, hogy egy másik gép is van a házban, amire meg szeretném osztani a netet. A másik gép látja, hogy be van dugva a kábel, meg a router LED-je is jelzi, hogy kettő gép van összesen rádugva, csak a másik gépen a tálcán a jobb alsó sarokban Helyi kapcsolat ikonján van egy sárga felkiáltó jel, és Állapotnak kiírja, hogy Nincs kapcsolat vagy korlátolt. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged