- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Intruder2k5 #13241 üzenetére
sejtettem, viszont akkor nem értem miért írnak 100at... azt, hogy maga a port tud 100at, kit érdekel...
Azért köszi -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van 1 régi wrt52g2-es routerem, papíron tudnia kéne WAN-on és LAN-on is a 100mbit-et, ez gyakorlatban mennyire lehet valós?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ma kötötték be nálunk a DIGI Netet és kb a fele sávszélességet produkálja a routeren keresztül. Pontosan WRT54G2 V1-eset használok. Olvasgattam kicsit és ahogy néztem vmiért ez a router meg a diginet mint ha nem lennének jóban.. Se a stock fw-vel se a frissen felrakott DD-WRT-el nem "pörgeti ki a teljes sávot". 40/20-as netnek kellene lennie, ennek ellenére ezt produkálja, ez a DD-s mérés, gyárival 20/10 körül volt... Tud esetleg vki vmit segíteni?
u.i. ha wifi-n keresztül mérem, meg csak ennyit tud.. Nem vagyok messze h kivágjam az ablakon..
-
TheProb
veterán
válasz
h_143570 #8543 üzenetére
Meglássuk mi lesz, de mindenki mást mond. először router hibára gyanakodtunk, kicseréltem és roszabb lett (mostani linksys), utánna jött a hibás háló kártya hiba, mert nem tudtam elérni ilyenkor webesen a router-t sem, utánna meg a modem hibára gondoltam. volt minden csere de semmi változás. után volt aki a tűzfal-ra, volt aki a kábelre, stb. gondolt. nemtom már mi lehet a baj. ez a DHT mi is pontosan?
-
TheProb
veterán
válasz
h_143570 #8539 üzenetére
OKs, kikapcsoltam a DHT-t, meg visszavettem 100-ra a kapcsolatokat. Csak azt nem értem hogy mi miatt van gond, mert eddig nem volt gond. v1-es a router-em, szal ha tudsz vmi jó fw-t amivel esetleg ez megoldható lenne akk légyszi annak a nevét vagy linkjét ad meg. Tovább megnéztem többi gépen is és azokon is ugyan úgy, ugyan akkor megy el a net. Szóval nem az én gépemmel van a baj.
-
TheProb
veterán
válasz
h_143570 #8537 üzenetére
És honnan tudom, hogy ez az egyidejű tábla telik-e be , ha igen azt hol találom a router-en bellül. vagy azt, hogy a router vagyott-e be.? Mondjuk egy linksys-nek azért mennie kéne rendesen, már csak azért is mert 1 hetes sincs még. Torrent-ek mennek, de már régóta és régen ilyen gond nem volt.
-
-
TheProb
veterán
Helló!
Segítséget szeretnék kérni tőletek mert már tiszta ideg vagyok a netem-től. A gondom a következő: A net bizonyos idő után elmegy, régebben heti 2-3x, újabban már napi 3-4x. Először router gondra gyanakodtam, mert miután tápkábel ki/be volt utánna ment tovább simán. Ez egyébként 1 SMC "csoda" volt... Ez után lecseréltem 1 linksys wrt54g2-esre, de semmi változás nem volt, sőt az óta van a napi 3-4x offline üzzemmódba lépés. Ilyenkor nem tudom el érni a router-t sem web-es felületen így jött az ötlet, hogy akkor háló kártya hiba van, nem volt gond, mert volt a gépben 1 másik nem integrált kártya. Kipróbáltam, semmi változás. Ezek után jött a 3. verzió, hogy akk biztos modem halt meg, ma kicseréltem 1 másik-ra. de ezzel is ugyan az. El nemtom képzelni mi az isten lehet. Ja még annyi az érdekesség, hogy mikor elmegy a net, akkor olyan jelenség van, hogy a fel/le töltések ugyan úgy mennek tovább, net rádió is szól tovább, stb. egyedül a web lapok nem jönnek be. A linksys router-hez járó kis progi is jelzi ilyenkor, hogy a modem és a router közt van a kubanc. de akk nem értem mért nem lehet elérni a router-t web-esen. Lehet kicsit hosszú lett, de így benne van minden infó remélem.További adatok: Datanet-es ADSL, modem egy gagyi D-link és winfows 7 megy a gépen, de xp-n is u.a. ez volt...
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
TheProb
veterán
Még lenne 1 olyan kérdésem, hogy (elvileg jól) be lett beállítva a wi-fi. De a telómmal (nokia n82) próbálgattam és nem sikerült, pedigbeállítások jók a telefonban. próbáltam wi-fi védelem nélkül úgy sem ment, viszont ható körön bellül másik nem védett router-re minden gond nélkül csatlakozni tudtam. Amúgy WPA2-es titkosítást használok. Ha vkinek van vmi ötlete kérem írja meg.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
TheProb
veterán
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy vettem ez WRT54G2-es router-t és ami hozzá van Network Magic Pro progi az alapból csak 7 napos trial, hiába vettem meg a router-t, akkor is külön meg kéne vegyem vagy vhol lehet aktiválási kódot szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged