- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
nah sikerült...össze-vissza kavarogtak itt az IP-k
Miért van az, ha egy ilyen webes ip keresőbe beírom, hogy mi az ip-m, akkor egy tök más szám jön ki, mint, ami alapból a gépem ip-je? Ez valami belső Ip, és kifele a router mindig generál egy ip-t? Hogyan tudom ezt a kimenő ip-t gyorsan megváltoztatni? Pl, ha rapidrol akarok letölteni?
-
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Hogy tudok az utorrentben használatos 5 számjegyű portomat engedélyeztetni a roteren, hogy tudja feltölteni?
Mit kell beállítani, mert csak letölteni tudok, fel nem ! -
Endruboy007
tag
XP-n belül nem lehet valahogy beállítani?
-
Endruboy007
tag
Sziasztok! A minap vettem egy Linksys WRT54GC wifi routert! Kábelnetem van! Össze dugtam a géppel, modemmel, semmit nem kellett telepítenem, már volt is net, a wifi bejön, minden frankó! Viszont nem tudom, hogy hogyan tudom levédi jelszóval! Gondoltam arra, hogy a telepítő CD-jét kell felraknom, és akkor a driveren belül tudok jelszót adni a wifinek, viszont az baj, hogy berakom a CD-t, Next-Next-Next...ellenőrzi a rotert, aztán ellenőrzi az internetet, majd bontja egy pillanatra a hálózatot, majd azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Unable to detect..." Szóval nem tudja beazonosítani az internetkapcsolatot, és megáll a telepítés! Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged