Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endruboy007
tag
nah sikerült...össze-vissza kavarogtak itt az IP-k
Miért van az, ha egy ilyen webes ip keresőbe beírom, hogy mi az ip-m, akkor egy tök más szám jön ki, mint, ami alapból a gépem ip-je? Ez valami belső Ip, és kifele a router mindig generál egy ip-t? Hogyan tudom ezt a kimenő ip-t gyorsan megváltoztatni? Pl, ha rapidrol akarok letölteni? -
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Hogy tudok az utorrentben használatos 5 számjegyű portomat engedélyeztetni a roteren, hogy tudja feltölteni?
Mit kell beállítani, mert csak letölteni tudok, fel nem !
-
Endruboy007
tag
XP-n belül nem lehet valahogy beállítani?
-
Endruboy007
tag
Sziasztok! A minap vettem egy Linksys WRT54GC wifi routert! Kábelnetem van! Össze dugtam a géppel, modemmel, semmit nem kellett telepítenem, már volt is net, a wifi bejön, minden frankó! Viszont nem tudom, hogy hogyan tudom levédi jelszóval! Gondoltam arra, hogy a telepítő CD-jét kell felraknom, és akkor a driveren belül tudok jelszót adni a wifinek, viszont az baj, hogy berakom a CD-t, Next-Next-Next...ellenőrzi a rotert, aztán ellenőrzi az internetet, majd bontja egy pillanatra a hálózatot, majd azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Unable to detect..." Szóval nem tudja beazonosítani az internetkapcsolatot, és megáll a telepítés! Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi