- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Köszi de probálta egy nálam magasabb szinten álló barátom de nem ment az a client bridge Ő is azt mondta ,hogy egy ismerösének elszált két clientse és vett egy linksyst valami dreamboxhoz és azota megy neki tökéletesen .A router 54 gl es dd-wrt 23.sp2 generic vagy valami ilyesmi van rajta . Eltudnád nekem küldeni a clients bridge ip beállitásait .köszi a segitséget egyszer csak összehozom valahogy
-
KILLSCLAPS
csendes tag
válasz
God Vazzeg #625 üzenetére
Az a gond ha a client router az 192.168.1.2 ha a routert is az egyesre állitom nem megy a net ezért kell a .2.2 de igy van a leírásban is amit aszem Simitöl kaptam
[Szerkesztve] -
KILLSCLAPS
csendes tag
válasz
God Vazzeg #625 üzenetére
Szia ! Nincs egy tartományba a klients ugy nem megy 1. router az AP 192.168.1.1 lan és wlan lanon fix ip van egy gép van rajta kábelen 192.168.1.50 2. router client 192.168.1.2 lan ip 192.168.2.2 ezen van 2 gép kábelen az 1 es gépet tudom pigelni 192.168.1.50 de az 1 es gép csak a 192.168.1.2 tudja valahogy nem látja az alhálozatot.
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Nekem is 2 db routerem van az első AP a másik client az APn kábelen 1 gép van a clienten meg két gép .Megy a net csak az AP re kötött gépet nem érem el ping megy kaptam egy leírást de az AP nincs benne.tűzfalakat kikapcsoltam.Azt írtad nálad mindengyik gép lát mindent,ezt szeretném én is .De úgynézki meghaladja a képességeimet -
KILLSCLAPS
csendes tag
Sziasztok ! köszönöm a segitséget ez a lábősszezárás megoldotta a problémát .Kínomban egy gyárit fhlaseltem bele de müködik.Most akkor melyiket lehet bátran rárakni? freement már nem merem
[Szerkesztve] -
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia ! Köszi a segitséget. A routet kinyirtam csak kölcsön volt egy üzletböl még nincs leszámlázva simán kicserélnék de nekem szükségem van rá ugyhogy marad .Még nem szedtem szét .De ha forrasztgatni kell akkor beleépitünk e csatit hogyha megint ellővőm ne keljen ujra szétszedni azt a flashelöt fixre belerakjúk ha megoldhato.
A freemannek a gyári jelszavát nemtudom Most a lan része fix ip vel megy ,de elérni nemlehet. Köszi majd probálkozom. -
KILLSCLAPS
csendes tag
Sziasztok ! FreemanBasic_V1.0.4_wrt54g.bin raktam rá ettöl halt le.Lanon fix ipvel van kapcsolat de pingre nem válaszol se 192.168.1.1 se 1.100 se 0.1. 0.100 se megy
A freemennek mi a kodja alapon ? .Azt a vezetékelös dolgot aszem fixre beleépitetem hogy ne keljen többet szétszedni csak sajna nem találtam rola semmit. -
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia ! Még nem, nem tudom mi az. Valami tftp probáltam de nem ment .A ping re válaszolnia kéne a routernek.? Amugy garis holnap fogom hivatalosan megvenni.De semmi gond ha kell akkor szétszedem.csak azt kéne tudnom hol van valami info .Meg ,hogy ha sikerül megcsinálni akkor mit lehet ráküldeni.
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Sziasztok! Akadt egy kis problémám a vrt54gl v1.1 el .Az alchemy nem ment fel ,utána ráraktam a Freemant az ráment és azota a power led vilogtatásán kivül másra nem lehet rávenni.nem tudom elérni sem .Az a baj fogalmam sincs milyen firmwaerokat lehet erre a tipusra rátenni. Valaki tudja ilyenkor mit lehet tenni ?
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Sziasztok ! Van egy wrtg54g egy pci wlan kártyával kapcsolodok a routerhez nethez kb 600méter ezzel semmi gond tökéletesen üzemel.Szeretném a kártyát kiváltani egy wrtg54gl 1.1 el .Itt van elöttem a ketyere és nézek bután.Sajnos fogalmam sincs ,hogy lehet két routert ősszekötni.Eddig akiket kérdeztem annyit tudtak mondani nekem hozzáférési pont kell . Gondolom az az AP de a routerbe nincs ilyen.de ha lenne benne akkor sem tudnám mit állitsak be rajta.Ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem elöre is köszönöm
nemsokára vissza kell adnaom a routert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest