- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
Hello!
Van egy WRT54GS routerem, mostanában már nem akart magától csatlakozni a ppoe kapcsolatra, hanem nekem kellett menüben csatlakoztatni. Viszont ma, hogy haza jöttem már azt se akarta, és még az a gáz velehe, hogy egy jó ideje a router menüben belassul a lapok betöltése, és van hogy meg is fagy, szóval nem tudja megjeleníteni az explorer. Mi lehet a gondja? Reseteltem már mindenféle képpen, de ugyan olyan. Néha a 20. connect megnyomására lesz kapcsolata de nehezen. -
Livius
őstag
válasz
southfields #9009 üzenetére
Ilyen üzenetnél szerintem szolgáltatónál lesz a gond. Vagy a router beállításai szarok.
-
Livius
őstag
Azt szeretném megoldani egy WRT54GL routeren, hogy egy gépre mindig egy adott IP címet adjon ki, és ne legyen az hogy estleg más Gép letudja foglalni azt az IP-t. Ezt melyik menüben tudom beállítani? Alap linksys frimware van, és abból a legfrissebb.
-
Livius
őstag
Hello!
Tesóm WRT54GL routerét sikerült beállítani, hogy távolról, itthonról betudjak jelentkezni rá, alap frimware van rajta és megy. Azt szeretném kérdezni hogy a gyári frissebb frimwaret lehetséges így az övére neten keresztűl felrakni? Működni fog? -
Livius
őstag
A WRT54GS és társai routerek WAN portján a modem felé mennyi a max sebesség, tényleg csak 10Mb? Mert akkor a 25Mb-es DSL az felejtős velük sajna.
-
Livius
őstag
Hello!
A Port Triggering-et eltudnátok magyarázni mire jó? -
-
Livius
őstag
Hello!
WRT54GS routerem van még mindig, és a firmware frisstés után most újra kellett volna a wifit használni rajta, de egyszerűen a net nem megy a wifin. A helyi hálózat működik, a router menüje wifin be is jön, és pingelni is tudok a helyi hálóban, de semilyen weblap nem jön be és pingelni se tudok servereket. -
Livius
őstag
A frimware frissítésem gondolata azért lenne, mert az MSN-en ha belépek a router egyből meghal. Pingelni se tudom a routert. Valami ötletetek van erre?
-
Livius
őstag
Hello
Szeretném frissíteni a WRT54GS routeremet ami 7.0-s verziójú. Firmware-t találtam hozzá, de csak a United States oldalon van a 7 es verzióhoz. A frimware fájlneve ez: WRT54GSv7_7.50.5_fw_US_code.bin
Ez a US code ez milyen jelölés lehet? Felrakhatom nyugodtan a frimware-t ettől még? -
Livius
őstag
A Linksys oldalán a legújabb firmware 7-es WRT54GS-hez 7.50.5. De a fájlneve ez WRT54GSv7_7.50.5_fw_US_code.bin. A US code mit jelenthet, mert így nem merem felrakni az enyémre.
-
Livius
őstag
WRT54GS routerem van. Ilyen frimwaret találtam hozzá WRT54GSv7_7.50.5_fw_US_code.bin. A US code mit jelent? Felrakhatom az enyémre ettől még?
-
Livius
őstag
WRT54GS routerem van, és találtam hozzá friss frimware-t [link]. De nem merem felrakni, mert a fájl neve WRT54GSv7_7.50.5_fw_US_code.bin. Ez a US code mit takarhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest