- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeMax
csendes tag
Szia! Hát ezeket mind megcsináltam már előtte és csatlakozik a laptop a hálózatra de net az nincs wireless módban. Tuti nem router hiba mert firmware frissítés előtt szó nélkül ment. Igazából nem szakadozik a nem hanem néha olyan van wireless módba hogy nem is csatlakozik de ez már nem is annyira lényeges jelen helyzetben
Szerintem írok vmi globálisabb topicba hátha.... köszönöm szépen a válaszod.
-
DeMax
csendes tag
Srácok segítséget kérnék újra mert már megfelelően felidegeltem magam. A nyelv megváltoztatását kiizzadtam így már azért érthetőbb a menürendszer. Firmware "sajna" a legújabb van rajta( gondolom többet már nem fognak rá gyártani de mivel ez ver7 hát így jártam). Úgy döntöttem lenyelem ezt a néha nem csatlakozik a wifi- kihúz/visszadug dologot bár gondolom ez is én hibám lehet hogy vmi értéket nem jól állítok be. A lényeg hogy most frissítgetés + resetelés után már képtelen vagyok beállítani a wireless csatlakozást sajna(ennél még az is jobb ha néha kikell húzni
. Biztos vmi alap dolgot nem írok be vhova vagy hagytam ki. Kábellel megy minden a routeren keresztül de laptop+telefon nem akar csatlakozni. LÁTJÁK a hálózatot de ott megáll. Nem szeretném egyenként a MAC címeket hozzáadogatni mert ahhoz azért "sok" gép fordul nálam akik random csatlakoznának a netemre. Emlékszem rá régen is szenvedtem vele( talán akkor is fórum segített) órákon át és vmi banális dolog volt de sajnos ehhez a hálózatos dologhoz nem értek túl mélyrehatóan.
dhcp server enabled ha ez számít esetleg bár az ott található static dns mind 0 értékű.
Talán vmi advenced routing( itt próbálkoztam minden hülyeséget beírni de nem igazán jutottam eredményre) vagy mac clone rémlik még évekkel ezelőttről aminek piszkálásával sikerült.
Ja és a Status ablakba a végén kb minden érték 0 az ip címeknél. Hát annak gondolom nem igazán úgy kéne kinéznie.Világosítsatok fel légyszi -
DeMax
csendes tag
Üdv! Kicsit visszaolvasgattam és azt látom hogy sajnos a lehető legrosszabb verzióval rendelkezem ( ver7) mert ha jól értem ez nem igazán "fejleszthető". Na már most nekem több bajom is van vele. Ami eléggé idegesítő hogy random időközönként nem tud rá csatlakozni a faterom laptopja ( van mikor egy hétig rendesen) . Ekkor csak a kihúzom pár másodpercre/visszadugom módszer marad de az MINDIG segít. Másik meg hogy NÉMET az adminfelület ez meg hihetetlenül megnehezíti az egész beállítást(vszínű én hülyeségem hogy nem találtam meg a nyelvválasztást pedig eskü utánnakerestem és ahol lennie kellett volna ott nem volt semmi...). Egyszer végigszívtam azóta így alszik.Amúgy semmi működés beli problémát nem fedeztem fel benne, mikor csatlakozik akkor a laptopon is zökkenőmentes nekem meg gondolom az áthidalás miatt főleg. Most meguntam remélem az itteni pro-k tudnak valamit ajánlani mert amúgy újat nem vennék arra hogy fater napi egyszer rácsatlakozik, nekem meg kábellel van ugye összekötve gépemre nem wirelessel használom.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Videó stream letöltése
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest