Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petir

senior tag

válasz DeMax #12449 üzenetére

Szia !

Ezt elrontani nagyon nem lehet :D bár fura amiket írsz :D Lehet sikerült ? :D Szerintem nyomj egy Administration - > Factory defaults -ot - ezzel a művelettel szépen visszaállítasz mindent a gyári alapértékekre.

Első körben be kell lőni a netet ezt a Setup -> Basic Setup oldalon tudod megtenni itt szépen kiválasztod a neted típusát és belősz mindent annak megfelelően amilyen neted van ha kabeles DHCP ha DSL alapu akkor PPPoE . Alap esetben az advanced routinghoz neked nem kell hozzá nyúlni szóval ne is nagyon piszkáld!

Második körben a wifi beállítás jön válaszd a Wireless opciót
    Wireless Network Mode: Mixed vagy G mivel öreg router nem tudja az N -es wifit visszafele kompatibilis én előbbin hagynám amúgy
    Wireless Network Name (SSID): Ez lesz a hálózatod neve
    Wireless Channel: Állítsd 11-re! Az alap 6 sokan ezen hagyják sok wifi egymást bezavarhatja
    Wireless SSID Broadcast: Enable - könnyebb beállítás érdekében hagyd ezen :)

Wireless Security menü:
    Security Mode : WPA2 Personal
    WPA Algorithms : TKIP + AES
    WPA Shared Key : a wifid jelszava (kis/nagy betű/szám)

Mentesz, örülsz , működik :)
    Ez a wifi egyszer csak elmegy dolog amugy érdekes feljebb már írták a kondikra lehet érdemes lenne ránézni...A firmware-ed friss hisz most töltötted fel ha nem lenne az még azt ajánlottam volna , hogy próbáld meg újra rátolni...

Remélem tudtam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák