-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az 54GL-t hogy kell hardreset-elni? Ugyanúgy félpercig reset gomb bekapcsolt állapotban?
Egyszer már csináltam, csak az elég régen volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Így van.
Vagyis ez annyiban van megkavarva, hogy modemból szünetmentesbe, szünetmentesből WAN portba megy.
De az a fura, hogy... Aktívnak ír a torrent, DE ha aktív a kapcsolat, kimenő portoknál nem írja azt a portot, amit DHCP-n kap a gép.. Tehát mégsem megy ki, vagy én nem tom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bivalyolo #9235 üzenetére
Beállításoknál ott van a tűzfalon belül, lejjebb írtam is, hogy nekem mik vannak engedélyezve... Mert ez úgy van, hogy filter IDENT..
Vagy ha nekem valaki ad 1 scrshoot-t, hogy hogy érdemes a gyári firmware-nél a tűzfalat beállítani, az is jó..
Csak nekem ez fura, hogy csak egy fixip-re van forwardolva.. És dhcp-s ipről kimenő ami 100-tól van kiosztva, az is aktív. A fix ip, ami forwardolva van beállításban, az pedig az 1 után megy, ugye 2-3...stb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérésem, hogy gyári fimware-hez megfelelő tűzfal beállítást tudna nekem mondani WRT54GL-hez?
Mert érdekes dolgot vettem észre, bár nem tom, hogy ezért van e, de 1 lan IP-hez van 1 port forwardolva, semmi több, de van DHCP ip kiosztás a wifi miatt is, erre viszont notiról is aktív a torrentezés. Ez mitől van? Most nem is azért kérdezem, mert baj, csak érdekes, hogy 1 ip van forwardolva, erre viszont más ipről is aktív...DE ez mellett, log-ban nincs benne ehhez az iphez tartozó port, szal nincs rajta bejövő forgalom. Ez hogy vanik?
Legfrisebb gyári firmware.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Előre is köszönöm az infókat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest