- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl@zs
csendes tag
Hello !
VAn egy WRT54GS ( Firmware Version: v4.71.1 ) amihez szeretnék csatlakoztatni egy TP-LINK WA501G AP-t .Csak sajna nem akar össze jönni ((
Másik hálozaton probáltam minden működik AP csatlakoztat és lön WiFi ezért kizárnám ( az amúgy 1 napos ) AP hibáját a router vagy annak beállítása lehet a bünős .
A WA501G nek csak az IP címét állítotam át (előtte sem működött ) mert alap esetben u.a mint a modemé a többi maradt alap .
Nagyon örülnék egy kis segítségnek !Köszi szépen !
-
Bl@zs
csendes tag
"A kábelt A lan és nem a wan portba kell csatlakoztatni ,ha jól értettem ?"
Igen. Ettől marad 'csak' AP, a WAN-port felől már routerré válik, úgy elkülöníti a hálózatokat (LAN-WAN között eltérő címtartományokkal, közöttük címfordítással). Tehát ha a GC-t egyszerű switch-ként használod, és a kliens PC a LAN-portjára csatlakozik, akkor minden rendben, de wifi-n már nem kap címet? Ha így van, ehhez már nem tudok szólni. DNS-nek akkor lett volna jelentősége, ha a kliens egyébként kap címet wifi-n, csak épp a net nem érhető el. Még annyi, hogy nálam a megosztó WRT54GL routeren DD-WRT fut, de nem hinném, hogy ez ebből a szempontból sokat számítana.Köszönöm szépen a segítségedet !
Probálok tovább küzdeni hátha rájövök mi a gond . -
Bl@zs
csendes tag
A GC hez wifin nem tudok csatlakozni csak lan mükődik .( nem kap IP címet )
Operating mode gateway .
A beállítások mind gyáriak ( mielőtt neki láttam a leírásod alapján ügyködni , állítottam vissza ).
Internet connection type Automatic conf -dhcp re van állítva .
Csaka dhcp szervert kapcsoltam ki.
A kábelt A lan és nem a wan portba kell csatlakoztatni ,ha jól értettem ?
DNS-t nem állítottam el és nem is találom hol lehetne . -
Bl@zs
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors választ !!!
Probálom a leírás alapján összehozni .
Amit tettem a GS LAN portból a GC LAn portba bekötve az utp kábel .
A GS ben a ( IP 192.168.1.8 ) DHCP server bekapcsolva GC ben ( IP 192.168.1.9 ) kikapcsolva .subnet mask 255.255.255.0 mind a kettőnél .IP cím taratomány 192.168.1.100-150 mindkettőnél .Sajna a GC -n nincs net ,de a GS látja megkapta a 103 ip-t.
A WIFI csak a GC-ben van bekapcsolva a GS csak LAN-t osztja meg a hatósugara nem ér el ahova a WiFire szükségem volna .
Hol rontottam el a beállításokat ? -
Bl@zs
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék .
Egy WRT54GS routerhez szeretnék access pointnak csatlakoztatani egy WRT54GC -t.
Kitartó küzdelmem ellenére se sikerült ezt megoldanom eddig és hiába kerestem a neten nem találtam leírást a témában ((
A fő kérdésem az volna hogy lehetséges-e ?
Ha lehetséges akkor milyen bállításokkal ?Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest