- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
10GoBall
aktív tag
válasz
dr.bubo #10494 üzenetére
Köszi
Lehet rosszul írtam. A megnyekkent routeren a bemenet és 3db LAN port nyekkent meg. A 4 db WAN és 1 db LAN működik rajta. Ezt, mint wifi-s switch szeretném használni, vagyis nem lenne rajta kábel, csak a wifi része menne. Vagyis ezen WAN kapcsolat a rendesen működő router felé és maradna 3db WAN port pc-k felé.
A rendesen működő routeren 3db WAN port pc-k felé és 1db WAN port a switchként menő routerre. Az fontos, hogy a két router ne kábellel legyen összekötve, csak wifi-n keresztül. -
10GoBall
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék:
Van 2 db WRT54GL router, amelyek közül az egyiken csak a WAN rész működik /egy villámcsapás következtében elszállt a kábeles bemenete és 3 db LAN része, de a 4 db WAN port megy erendesen/ Ezt szeretném azonban wifis switch-ként használni, Hogyan kell beállítani a két routert, hogy működőképes hálózat legyen? Választ előre is köszi!! -
10GoBall
aktív tag
-
10GoBall
aktív tag
válasz
bigdigit #10178 üzenetére
Nálam:
Sajna a tegnapi vihar során az én wrt54gl v1.1-esem megnyekkent.
A hiba: tápot veszi, fw frissítés megy rajta. Egy tomato fw volt rajta, most rátettem egy gyárit, de nem sok sikerrel. A lan részen, csak a 4. porton lehet kapcsolatot vele felvenni, a többi süket. Wifi része mind a 4 porton megy. Netre nem tud connectálni, olyan, mint mikor nem válaszol a server. Belső háló a wifi és az 1 db lan részen működik.
Minden állítható, változások széfelhetők. Reset volt rajta, nem javított.
Csak modemmel a net működik, kábelek ellenőrizve voltakModem kettő is elszállt. A saját d-link 380t és a matávos 360r is. Ezek is veszik a feszt, de némák. Lehet a modemen át ment tönkre a router is.
Az az érzésem telóvonalat érte villámcsapás. A pech, hogy két modememet is érte.Te merre laksz? Nálam a 22. ker-ben történt. Matávnak most írom a reklamációs levelet. Modemet ugye cserélik, de a router nem az övék. Szerintem az is matáv vonal miatt ment tönkre.
-
10GoBall
aktív tag
Nagyon köszönöm.
Végponton a klienseket érteném. A routerre 3 különböző helyen lévő asztali pc és egy noti lenne rákötve. A lakás per-pill bérelve van - szerencsétlen kolléga építkezik- és nem akarná szétfúrni a bérleményt. Három fia viszont szétszedik ha addig is net nélkül kéne tengetni nyomorúságos életüket. Szóva erre kéne valami használható megoldás.
Linksys valóban nem rossz név a piacon, itt a mh-en is eme gyártmányt használjuk spagócásbam. Személy szerint nekem viszont egy régi D-Link van már vagy 2,5-3 éve, de -lekopogom- semmi gondom nem volt vele. Igaz az is vezetékes. -
10GoBall
aktív tag
Mivel spagócátlan hálózatokban nagyon kezdő vagyok, egy kis segítséget kérnék.
Ezen router beszerzése van tervbe véve, de vétel előtt kellene felhasználói vélemény.
- Képes-e a router 5-6 lakótelepi vasbeton falon rendesen átküldeni a jeleket?
- Van-e kívánalom a pc-ben lévő kártyával kapcsolatban? 1db noti és 3db asztali lenne rákötve.
- Kábelnetet is meg tud-e osztani rendesen?
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest