- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Ha nincs net (ADSL) vmi tosz miatt, aztan ujra lesz akkor a router automatikusan ujracsatlakozik?
Ha jol emlekszem a "Keep Alive Option" be van kapcsolva.
-
twollah
nagyúr
A router root jelszavat en is azonnal megvaltoztattam vmi masra, de amit tudom ujra meg fogom valtoztatni vmi bonyolultabbra.
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Tudom lamer kerdes.
Lehetseges olyan, hogy a Linksys WRT 54GR routernel a WEPkod megvaltozik bizonyos idokozonkent?Mert ha igen akkor mashogy kell(ene) biztonsagossa tenni a halozatom.
-
twollah
nagyúr
válasz
ngabor2 #2054 üzenetére
A gyari firmware van fenn.
A Vezerlopult /Halozati kapcsolatok /Helyi kapcsolat / stb stb stb nel en azt szeretnem, hogy NE az "IP-cim automatikus kerese" legyen, hanem "A kovetkezo IP-cim hasznalata" legyen bekapcsolva.
Ha sk adtam a gepnek IP-cimet a gep nem tudott kimenni a netre csak a routert latta.
Ha automatikus IP-cim valasztas volt akkor ki tudott menni a netre.
Kicsit meglepodtem, mert ezzel a problemaval a masik routeremnel nem talalkoztam.
Megadtam a halokartyanak egy IP-cimet es ugyan ugy ki tudott menni a netre, mintha automatikusan kapott volna IP-cimet. -
twollah
nagyúr
Kicsit meg vagyok love az uj routerremmel kapcsolatban.
Vettem egy Linksys WRT54GR routert es hogy tudom elerni a routernel, hogy a gepeknek sajat egyeni IPcimuk legyen es ne a kindoze adjon neki vmi random IP cimet minden bootolaskor?En olyan szajba ragos leirasra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest