- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabip
csendes tag
válasz
vargalex #11099 üzenetére
A minap kipróbáltam sorrendben DD-WRT vel megint 0 ról: nem működött vagy nem jól.
Ezután Tomatoval, ezzel sem működött sőt rosszabb lett mert a netre csak 1x mászott fel.
Ezután visszaraktam a legújabb gyárit, azzal egyáltalán nem kapott IP-t.Kipróbáltam már mindent amit lehet iszonyatos szenvedés árán képes csak kiépíteni a netkapcsolatot. (kipróbáltam router nélkül is a netet, mondanom se kell azonnal csatlakozott...)
Ma eljutottam oda, hogy vagy szétverem vagy megy vissza a boltba.
-
Szabip
csendes tag
Szaisztok!
Pár hete vettem egy Linksys E2000 csodát (bár ne tettem volna)...
Elég sok problémám van vele momentán 2 fő probléma a többit hellyel-közzel megoldottam.
Momentán DD-Wrt FW van rajta egy április körüli mini verzió 2 napja updateltem...
1, Netprobléma: Digis netem van PPP0E-s kapcsolattal beállítom, amit kell azt a 3 adatot. Ezek után csak akkor kapok netet ha 2x egymás után áramtalanítom a routert, se reboottal, se manuális connectel nem hajlando IP-t kapni.
Gyári FW vel is ugyan ez volt a probléma.2, Wi-Fi probléma: egy ideje pár órányi Wi-Fi kapcsolatot eldobja, a laptop még látja a routert, a routerben azonban már nem található meg az aktív kliensek között...
Itt is általában a teljes áramtalanítás oldja meg vagy jobb esetben a wireless fülön nyomok egy applyt.
Statikus IP-vel és dinamikussal is csinálja egyaránt.Már nincs több ötletem, nagyon megbántam ezt a routert a régi kis egyszerű MSI-m simán ment 3 évet észrevétlenül ez meg az alap dolgokat se tudja stabilan, a WOL- miatt vettem, az legalább hellyel közzel működik, de ilyen áron nem is érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest