Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabip

csendes tag

válasz vargalex #11099 üzenetére

A minap kipróbáltam sorrendben DD-WRT vel megint 0 ról: nem működött vagy nem jól.
    Ezután Tomatoval, ezzel sem működött sőt rosszabb lett mert a netre csak 1x mászott fel.
    Ezután visszaraktam a legújabb gyárit, azzal egyáltalán nem kapott IP-t.

Kipróbáltam már mindent amit lehet iszonyatos szenvedés árán képes csak kiépíteni a netkapcsolatot. (kipróbáltam router nélkül is a netet, mondanom se kell azonnal csatlakozott...)

Ma eljutottam oda, hogy vagy szétverem vagy megy vissza a boltba.

• Szabip

csendes tag

Szaisztok!

Pár hete vettem egy Linksys E2000 csodát (bár ne tettem volna)...

Elég sok problémám van vele momentán 2 fő probléma a többit hellyel-közzel megoldottam.

Momentán DD-Wrt FW van rajta egy április körüli mini verzió 2 napja updateltem...

1, Netprobléma: Digis netem van PPP0E-s kapcsolattal beállítom, amit kell azt a 3 adatot. Ezek után csak akkor kapok netet ha 2x egymás után áramtalanítom a routert, se reboottal, se manuális connectel nem hajlando IP-t kapni.
    Gyári FW vel is ugyan ez volt a probléma.

2, Wi-Fi probléma: egy ideje pár órányi Wi-Fi kapcsolatot eldobja, a laptop még látja a routert, a routerben azonban már nem található meg az aktív kliensek között...
    Itt is általában a teljes áramtalanítás oldja meg vagy jobb esetben a wireless fülön nyomok egy applyt.
    Statikus IP-vel és dinamikussal is csinálja egyaránt.

Már nincs több ötletem, nagyon megbántam ezt a routert a régi kis egyszerű MSI-m simán ment 3 évet észrevétlenül ez meg az alap dolgokat se tudja stabilan, a WOL- miatt vettem, az legalább hellyel közzel működik, de ilyen áron nem is érdekel...

Új hozzászólás Aktív témák