- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
S.J.M.
senior tag
Hi!
Wrt54g ver7.0-ás routerem van és mostanában olyat csinál hogy nem látható a hálózat wirelessel, hiába csinálok akármit (többször is ki húztam a konnektorból majd vissza) az SSID sugárzás is be van kapcsolva de egyszerűen nem látom a hálózatot a géppel, amibe egy X-micro 108mbps-es wireless kari van. Majd egy kis idő (5 perc- fél óra) megjavul mint ha mi sem történt volna. Mi lehet a baj? Rossz a router? -
S.J.M.
senior tag
válasz
Flashcash #82 üzenetére
Kiengedtem minden portot (80-as HTTP-nek 3306-os MYSQL-nak) DMZ-be is beraktam ugyanaz Tűzfalat is kikapcsoltam ugyanaz (ugye csak annyi hogy kiszedem a pipákat a Firewall menüpontnál?).
Most már anynival javult a helyzet hogy ha a belső IP-ről kapcsolódok akkor megy rendesen de ha a kinti IP címemet írom ba akkor ugyanúgy 7-8kb/s-el megy csak és nem csak a WEB hanem az FTP is (bár ez nem zavar annyira mert ugye ott a helyi hálózat). -
S.J.M.
senior tag
Helló!
Múlt héten vettem egy WRT54G ver7.0-ás routert. A helyi hálózaton két gép van, az 1. az LAN-on keresztül kapcsolódik a routerre, ezen van egy apache-os web szerver, mysql-al, php-val. Ha a másik gépről ami WLAN-ról kapcsolódik és weben érem el az 1. gépet akkor az 1. gépről neten keresztül csak 7-8kb/s-el tudok másolni ami nagyon kevés, a helyi hálózat meg a többi az mind működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest