- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alyen
csendes tag
Ez az antenna volna az: http://www.hwayaotek.com.tw/at2.4g-omin15-antenna.php
Akkor pontosan mire kell állítanom. Köszi a választ. -
Alyen
csendes tag
Siker. Fel sikerült rá tolnom a minit, vagy is ezt: Firmware: DD-WRT v24 (05/24/08) mini
Nem tudom, de amikor ugyan úgy próbáltam ezt:dd-wrt.v24_std_generic feltenni akkor szintén kiírta hogy sikertelen. A minit azt elfogadta és idáig minden ok vele. Már állítom be a dolgokat és úgy tűnik 1000X jobb mint az alap fw
Egy két kérdésem volna még így is.
Egy antennával használom és a beállításoknál megtaláltam hogy ki lehet választani, hogy a TX és az RX melyik legyen. Én balra tettem, mivel ha szemből nézem akkor hátul a bal oldaliba megy bele a koax. Jó ez a beállítás?
Még egy kérdés. Mennyi az elfogatható TX érték egy 15 dBi nyereségű antennánál?
Válaszokat köszönöm.Alyen
-
Alyen
csendes tag
Ej, de bunkó vagyok ma... lehetne ez is a jelmondatod és már köszi szépen, de a router muxik. Hogy hogy oldottam meg az legyen az én titkom.
De ha valaki így jár tudok neki segíteni.
Persze most mindenképp kel frissítenem, mert oké hogy helyreált, de netnél tényleg nem hoz be semmit. Persze eléggé nehéz volt kibogarászni az angol szövegből, hogy mit hogy merre, de sikerült és az a lényeg.
Tudna akkor valaki segíteni aki elmondja, hogy hogy van a flesselés? Persze részletesen, ha lehet, mert ahogy "tanult barátom" is mondta én nem értek hozzá. Előre is köszönet! -
Alyen
csendes tag
A bin fájlt próbáltam feltolni és nem a zip-et. Vagy az is egy tömörített volt? Ha igen, akkor mivel bontsam ki, mert csak totál cmd-m van.
Akkor a routert most hogy csináljam meg? Le tudná valaki írni részletesen, mert megtaláltam hogy hogyan, de angolul -
Alyen
csendes tag
Nem reseteltem és nem is csomagoltam ki. Ez lenne a baj?
Netes setupon keresztül csináltam a fw upgradelésre nyomtam és ott megadtam a fájlt. Ezután szépen el is indult, de a fele után nem sokkal kiírta hogy sikertelen. Ezután még 2X próbáltam, de akkor is ugyan ez volt a helyzet. Aztán próbáltam más menübe is belelépni és volt jópár olyan hogy nem nyitotta meg. Ezek után reseteltem és utána már meg se nyikkant
Hogy lehet ezt helyre hozni, csak az ftp-s módszerrel? Azzal meg az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan kell csinálni -
Alyen
csendes tag
Más megoldás nincsen?
Próbáltam már "kemény" resettel is, de az sem segített
Megtaláltam a visszaállítási módszereket ( http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Recover_from_a_Bad_Flash ) , de nem sokat értek angolul, csak annyit ami kell. De ebből nem értettem meg semmit.
Az tft-s felélesztés, hogy megy? Az oldalon az is rajt van, csak nem értem mit ír -
Alyen
csendes tag
Meghalt a rooter
Elmondom mi volt. Teszem fel ezt a fájlt: dd-wrt.v24_std_generic.bin
Miközben teszi fel kb a fele után nem sokkal kiírja, hogy nem sikerült feltenni. Ezután még próbálkoztam 2X, de akkor is ugyan ez volt. Aztán a rooternél csak pár menü volt elérhető. Ha rányomtam egy menüre akkor egy nagy üres lap és allul meg kész...hát én is kész voltam.
Ezek után rezeteltem a rootert, hogy áljon vissza alapra és reset után most ott vagyok, hogy a rooter povver ledje csak villog és semmi. Még net sincsen. A h*** kapcsolódási varázslót kellett alkalmaznom.
Hogy tudom visszalőni a rootert és mit rontottam. Mit kell csinálnom hogy jó legyen? -
Alyen
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy vettem a rooterhez egy 15 db-es körsugárzót, hogy az ismerősömmel összehozzuk a hálót. Ám az antennánál nincsen változás. Arra gondoltam hogy a gyári szoftverét lecserélem valami olyasmire aminél az erősséget is állítani tudom.
Tudtok adni közvetlen linket ilyen szoftverhez és valami konkrét beállítást a tapasztaltak alapján? Nagyon hálás lennékMajd nem elfelejtettem a rooterem: linksys WRT54GL
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged