Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
SeaShark
üzenetére
"Én úgy tudom hogy a linksys wrt54gl nek nagyom a memoriája 16mb"
Nem jól tudod. A GL-nek pont 16MB RAM-ja és 4MB nemfelejtő flash-tára van, az oprendszer / firmware meg természetesen nem a RAM-ba települ. Mellesleg van ennek a topiknak egy #1 sz. hozzászólása, tele hasznos linkekkel, nem véletlenül..
"(a haverom azt monta hogy nek ia mega van fent, lehetséges?)"
Még mindig szeretem a 'haverom azt mondja', meg a 'szomszédom feleségének a bátyja azt hallotta' típusú történeteket (bocs
). Természetesen nem lehetséges, ha GL-lel rendelkezik, és nem hekkelt bele még 4MB flash-eepromot. A minimum 8MB-os flasht különben magának a DD-WRT-nek a weblapja is említi, ennél autentikusabb forrás nem nagyon van a témában.
A DD-WRT nem az első bejelentkezéskor adja a lehetőséget az nvram törlésére, hanem a Firmware Upgrade oldalon van egy olyan opciója, amellyel ez elvégezhető: After flashing, reset to.. (úgy tudom, ez a v24-verziónál jött be, de lehet, hogy korábban is volt). Tehát a 'mini' feltelepítése után nem kell megtenni, ha nem az a végleges verzió, amit telepítesz. Elegendő a teljes folyamat végén. Valószínűleg semmi látványosat nem fogsz észrevenni, ha nem ejted meg a konfig-törlést a telepítés után, de furcsa dolgokat tapasztalhatsz, ezért eléggé ajánlott. A hátsó resetgomb 30mp-es nyomvatartása is a beállítások törlését eredményezi, ezért nem kell feltétlenül a firmware-re hagyatkoznod. Nem kell ennek akkora feneket keríteni, mint gondolod: a fontosabb, vagy nem megjegyezhető adatokat (wifi-kulcs, bejelentkezési adatok, egyebek) lejegyzed, és frissítés után újra beállítod, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Természetesen nem lehetséges, ha GL-lel rendelkezik, és nem hekkelt bele még 4MB flash-eepromot. A minimum 8MB-os flasht különben magának a DD-WRT-nek a weblapja is