- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
noncsika
tag
nem remeltem, hogy ujra vissza kell jonnom fw frissites utan is, de hasonlo problemat produkal, mint a linksyses fw-vel...belassul a bongeszes, meg-megall a gep, mp3 lejatszas is
az advanced menuben a maximum connections az 4096, most amit ir mogotte olyan 600-700 korul ugral. ha ranyomok a drop idle gombra akkor lemegy 150korulre, de egy perc alatt ujra felmegy eddig a kliens miatt gondolom. otletek? nagyon idegesito ez :/
-
noncsika
tag
ok, a triggeresbol kivettem, csak azert irtam be oda is mert remenykedtem, hogy az oldja meg a gondot
nekem igy nez ki most
On Both 32900 192.168.1.101 torrent
melyik menuben lehet beallitani, hogy mindig ezt az ipt kapja a gepem? mert 4 gepnek osztom le a netet a routerrel, abbol 2 kabelen es 2 wifin kapja ha ez szamit valamit -
noncsika
tag
on van mellette, mar beirtam ezt a portot a triggered menu ala is, ott is van mellette on felirat de tovabbra is csukottnak latszik :/
_________
na megoldodott, a kliensbe visszaallitottam a 32910rol 32900re es most nyitottnak latszik a 32900...nem is ertem, mit befolyasol a router beallitasain, ha a torrent kliensben valtok portothulye vagyok a torrenthez, az lehet, de ezt magyarazza meg valaki mitol lehet
-
noncsika
tag
sziasztok, ujra itt
felraktam ezt a tomato fw-t (wrt54gl) de a portforward az istenert se akar menni
megneztem milyen ip-t kaptam, beirtam azt az int addresshez a portot meg az ext porthoz, proto-nak meg both van beallítva, de ha az utorrent.com-os port test fut le az irtja h nem tunik nyitottnak a port
mar rebootoltam is menubol, aramtalanitottam kicsit, semmi nem segitett...van otletetek mit kene meg beallitanom? a linksys fw alatt jo volt, de ott meg ugye a connection nem volt eleg
-
-
noncsika
tag
válasz
h_143570 #5345 üzenetére
hat eddig is 80ra korlatoztam le a kapcsolatokat kliensben
letoltottem ezt a tomato fw-t (Tomato_1_21.7z) amit ebben talaltam, az kisegitett nagyjabol, tehat a wrt54gl routerhez tuti jo lesz
majd hétfőn nekiállok, nem akarom most hétvégén csinálni, nehogy elrontsam aztán itt üljek net nélkül hétvégére
-
noncsika
tag
válasz
h_143570 #5343 üzenetére
a DHT-t mar kikapcsoltam, azzal valamelyest javult a dolog, de elobb utobb ugyanugy behal a net sajna.
szoval felesleges szorakozni ezzel a progival? egyedul a dd-wrt firmware megoldja a problemat es akkor a windowsal nem kell szorakozni? mert ha joltudom az sp2 alapbol 10re korlatozza a kapcsolatok szamat. ez a fw-ezt is modositja? -
noncsika
tag
válasz
h_143570 #5300 üzenetére
na ujra itt
még nem raktam fel az új fw-t, kerestem más lehetőséget, találtam is egy ilyet hogy:
http://www.techiecorner.com/34/how-to-adjust-your-window-xp-tcp-connection-to-boost-your-bt-download-speed/
na most, ha ezt feltelepitem szerintetek kiváltja, hogy fw-t kelljen cserélnem?
köszi a választ előre is -
noncsika
tag
válasz
h_143570 #5298 üzenetére
koszonom a valaszt, tehat mindenkepp frissitenem kene a fw-jet, hogy ezt tudjam allitani. ezt a tomatot honnan szedjem le es melyik verzio ami ajanlott? vagy ez a dd-wrt vagy mi is jo lesz nekem? meg sose csinaltam ilyet, de ahogy nezem a menuben, be kell talloznom egy filet es varni amig beflesseli magat vegig? bocs a lama kerdesemert, dehat szoke is vagyok meg ujonc is
es akkor meg egy ucso raadas, szoftveres tuzfalak kozul mi ami jonak szamit mostanaban? tudom, hogy izles kerdese, de nem szeretem a tul csondes progikat, korabban norton internet securityt hasznaltam (szerettem hogy szinte mindenre rakerdezett), de nagyon lassitotta a gepet =/ hasonlot keresek.
-
noncsika
tag
sziasztok
hasonlo problemaval szenvedek mint llneo http://prohardver.hu/tema/mindent_a_linksys_wrt54g_gl_gs_routerrol/hsz_5277-5277.html
nekem ugyan xp sp2 van fent, dehat ugyanez a gond, torrent mellett total lehal a netem, mar orak ota lelottem a klienst es igyis 10x frissitek egy oldalt mire bejon...
a router konfigolo oldalon kerestem ezt a max port kapcsolat beallito opciot de biztos bena vagyok, nem talalom seholalap gyari fw van, semmit nem frissitettem rajta (WRT54GL Firmware Version : v4.30.7 ha ez segit valamit)
plusz egy raadas kerdes: azt mondtak anno nekem, hogyha van routerem felesleges a szoftveres tuzfal hasznalata. nektek mi a velemenyetek errol?
elore is koszi a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest