- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Köszönöm a teljes mértékig kimerítő választ.
Most már csak egy kérdésem lenne: Csak akkor tudnám ezek szerint megoldani a tftp-s dolgot, hogyha a router pingre válaszol? Vagy akkor is meg tudom oldani, ha gyorsan az áram alá helyezése után egyből elkezdem tftp-vel visszaflashelni a bios-t?
Bocsánat, hogy téged zaklatlak ilyenekkel, de ahogy látom te elég jól értesz ehhez és szeretném ezt a router-t még életre kelteni, ha lehet. -
deminos
aktív tag
Valaki tudna erre a kérdésemre válaszolni?
Előre is köszönöm. -
deminos
aktív tag
Hi all!
Tudom, hogy ez nem közvetlenül ide tartozik, de itt foglalkoztok a leginkább a linksys routerekkel.
Olyan problémám lenne, hogy van egy Linksys wrv-200-as routerem, amit egy kicsit elflasheltem. Sajna a router még pingre sem válaszol, ami a különböző tftp-s variációkat kizárja. Legalább is 192.168-as ált. router címeket kipróbáltam. A kérdés az lenne, hogy lehet-e megtudni a router jelenlegi IP címét? A DHCP ki van rajta kapcsolva vagy nem is működik, mert ugye a gép nem kap IP-t. Esetleg MAC cím alapján rá tudok keresni?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
deminos
aktív tag
Tudom, hogy a kérdésem nem közvetlenül vág ide, de nem akartam ezért új topicot nyitni. A kérdés tehát a következő:
Lehet-e egy rosszul firmware-relt Linksys wrv200-ast visszahozni legalább a gyári állapotra? Ugyanis valamit elronthattam firmware frissítés közben, mert azután a routert nem tudtam elérni a webes felületén. Az internet, valamint a dhcp és a wlan működött továbbra is, egészen odáig, amíg ki nem húztam a 230-ból. Utána semmi sem akart működni, még IP címet sem osztott ki. Már jópárszor megpróbáltam a toutert resetelni, de semmi.
Valaki kérem segítsen.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest