-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12758 üzenetére
Köszönöm.
-
kano
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #12741 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetem, hogy mi a különbség az ND és az NDUSB image-ek között? Volt olyan 54GX amelyik USB-s volt talán?
Nekem egy sima 54GL-em van arra ugye pl. a tomato-ND-1.28.5x-112-VPN.trx kell?
(Annyira jó, hogy lengyelül van a fickó oldalán a fájlnév leírás...).
Köszönöm! -
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nekem is problémám volna az wrt54GL 1.1-es routeremmel. Olyanokat csinál, hogy egyszercsak elmegy a net és onnantól kezdve nincs net sem sima LAN-on sem Wlanon. Státuszt megnézve Connected-et látok de nincs net. Az ADSL modemen közvetlenül van net de a routeren keresztül semmi. Majd egy reboot segít rajta. Az ADSL-t most kötötték, Dravanetes. Volt a routeren Tomato 1.22 és 1.25 is, most DD-WRT 24 sp1-est használok.
Kérhetném a segítségeteket? Volna valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? Az az érdekes, hogy egy másik helyszínen tökéletesen működött ez a router de kb. 1 hónap kihagyás után most nem teszi a dolgát.
Köszönöm! -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Normális az, hogy ha az 54GL-es routeremet kikapcsolom (áramtalanítom) és elfelejti az összes beállítást?
Köszi!
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Mit és hol kell beállítani a Tomato 1.21-ben, hogy elérhető legyen a routerem kintről?
-
kano
nagyúr
De azért tedd fel a DD-WRT-t, nekem sokkal profibbnak tűnik mint a Tomato. Az alapok beállítása olyan 5 perc és kész. De még nagyon sok egyéb beállítási lehetőséget tartalmaz.
g@bo
Úgy előlről egy tisztességeset.
Régen találkoztunk, mi van a melóval? Találtál már egy jó kis munkahelyet? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Feltettem a DD-WRT 24 sp1-et és azóta világít a Cisco gomb. Utánaolvastam, hogy mire való itt a topicban, de ezt nem lehet kikapcsolni, hogy ne világítson(éjszaka elég idegesítő tud lenni, ha töltök)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
Nincs senkinek angol nyelvű leírása a DD-WRT beállításáról (pdf-ben)?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Van angol nyelvű leírás a DD-WRT beállításáról? A letöltések között találtam de az német nyelvű volt.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Van egy WRT54GL routerem és 2 gép csatlakozik rá, egy asztali kábelen és egy laptop WLanon. Egyszerűen nem sikerül a 2 gép között létrehoznom egy belső hálót (mármint, hog ylássák egymást).
Segítene nekem valaki ebben? Az itt leírtak szerint beállítottam mindent, de nem műxik.
Köszönöm!
Kano -
kano
nagyúr
válasz
Rommel6600 #3717 üzenetére
Levélnehezéknek meg könnyen "átalakítható" a gép.
-
kano
nagyúr
válasz
Rommel6600 #3714 üzenetére
Már, ha ténylegesen érdekli őket, hogy éppen melyik fw volt rajta amikor behalt.
Próbálta már valaki, hogy mennyire rugalmasak? Végülis sokkal kevesebb eladott pédányuk volna, ha nem lenne a 2 említett fw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged