-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
Zoli1222 #10766 üzenetére
Na azt hiszem rájöttem mi a baj a routerrel. 4Mbit-ig hibátlanul működik (lekorlátoztam a netet annyira) De afölött már előjön a korábbi hiba. Valószínű nem bírja a benne lévő chip azt az adatmennyiséget és idő előtt túlmelegszik. Legalábbis egy hozzáértő emberke anno mondta hogy érdemes bordát rakni a router chipjeire mert akkor örök életű lesz. Gondolom itt is a melegedéssel van a probléma. Amúgy felraktam rá már mindenféle firmware, még a GL firmware-e is felment rá még is produkálta a hibát. Úgyhogy csak a hardverre tudok gyanakodni hogy az nem bírja. Már csak azért is mert már az új linksys-eket úgy árulják hogy ADSL2 router....ez enyém meg szegényke még csak sima ADSL-es.
Úgyhogy cseréltem a egy TP-Link TL-WR1043ND-re. Hát azt hiszem meg van az új kedvencemSzóval akinek olyan problémája van hogy a linksys WRT54G routere ami v7.0nál kisebb verziójú és állandóan bontja a netet letöltés közben annak nagy valószínűséggel új routerre lesz szüksége. Legalábbis ez az én konklúzióm mert most az új routerrel hibátlanul működik a net.
-
DaveJr
őstag
válasz
Zoli1222 #10764 üzenetére
Na ma már akkor is csinálta amikor nem volt letöltés csak 2 gép egyik wifin másik kábelen volt. És ugyanúgy nem volt net de a IP megvolt. Renew-val megkapja rendesen az IPjét de továbbra sincs net....
Hát én most nem szeretnék routert cserélni bár megszolgálta már az árát.
Hátha lesz vki aki tudja a megoldást. -
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek lehet hogy már írta vki ezt a problémát de nem sikerült goglival se megtalálni a megoldást.
Szóval lenne egy WRT54G V2.2-es a legfrissebb gyári firmware-rel (4.21.1). A hibajelenség az hogy ha letöltök akkor egy idő után nincs internet. Legalábbis a számítógép azt jelzi ki. Az admin felületre be tudok lépni, a státusz oldalon van IP és minden egyéb is még sincs net.Az áramtalanítás nem segít csak ha csinálok egy config restrore-t. Most 15 megás kábelnetem van de előtte 5megás adsl volt és azzal is csinálta ezt. Ha nem töltök le akkor nem jelentkezik ez a jelenség. Általában 2 gép van rákötve a routerre 1 kábelen 1 wifin. Port forwarding be van állítva.
Valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest