- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
colosseum
csendes tag
Köszönöm!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy szerinted megéri-e csinálni egy bufferelt jtag kabelt mert nem éppen sok idő a dolog.
ill. kaptam kölcsöm egy ilyet: [link] de úgy láttam, hogy ezzel nem sokra megyek
teljesen gyári jtaget meg nem szeretnék most venni.Balázs
ui.: A mostani hibám amúgy az hogy a broadcom chip felismerése után befagy. Vagy az enable memory write-nal , vagy ha /noemw -vel lököm akkor a probe flashnel. Lehet hogy az én wrt54g.exe ben nincsen benne az id a chipnek, (tudom , hogy nem kell akkor elindulnia, de hibát se ir) , és ezért fagy ki? Próbálok majd egy linuxos gépre rámászni és újra fordítani a .c-t.
CFE fájl az mekkora szokott lenni?? Sajna én nem találtam olyan repair kit-t ami működött volna azt irja az enyém hogy nem tud frissíteni. -
colosseum
csendes tag
válasz
csocsika1700 #13021 üzenetére
szia!
nekem is csak villog, de én a flash chip 16-17es lábát rövire zártam igaz , utána még kismilló dolgot csináltam , és csak utána próbáltam dugtam bele a lan kábelt, Lőn csodát lett ping.
De ez azért így eléggé '21-re lapot kérni' dolog.
Ezért keresek vkit akit jtegelt már v1.1est. Ha letudná fényképezni nekem a JP1 részt az is jó, esetleg kimérni hogy megy-e közvetlen oda vezeték.
-
colosseum
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy vane valaki aki már Jtag-elt WRT54Gl V1.1-t?
Nekem tegnap valahogy sikerült bebrickeltetni, 2 napig szorakoztam vele van hogy megtudtam , nézni a cpu tipusát, sőt a végén mindig kiolvasta de a chip-et nem tudta a wrt54g fw uploader. Majd 1xer vhogy magához tért.
Nah de a story után , tovább szeretnék próbálkozni vele , kicsit játszani vele, de csak úgy merek ha tényleg működne a Jtag.Szóval a kéárdésem adott:
Kelle-e amugy valamit hackelni vele azon kívül , hogy a 12 pines aljzatba beleforrasztottam a jumpereket, mellette vannak smd ellenállásoknak helyek de azokat nem kellene beforrasztani? azok mennek elvileg a flashez, de igy oda nem megy semmi, kicsipogtatva.Nekem unbuffered jtag kabel van , ezzel a bekötéssel: [link]
Köszönöm a válaszokat.
Balázs
-
colosseum
csendes tag
sziasztok ide is beirom a hszm mert lehet h inkább ide illene a téma
Lenne egy kis gondom.
Adott Tré online IPTV,TELO,NET együtt szal a "modem" is olyan flancos szuper..... speedport vagy mi ( az admin felülete valami szar semmit nem lehet benne állitani csak a nethet az adatokat, és akkor nem nagyon tulzok)
Nah akkor van ez a dsl-moden-router ez osztja el az én kis netemet wifin.
A wifi nincsen tiltva mert csak configolnám a hálot. errre csatlakozik 3 laptop wi-fivel, meg egy Linksys wrt54GL router Ap modban ( ezen tomaton van.) nah most jön a bajom.
A laptop nem látja a linksys mögött helyett foglaló gépet. Nem megy a ping se tracerout.A routert tudom pingelni de mögé már nem érek el.A gép ami mögötte van Ubuntu linuxos, onnan bármelyik gépet tudom pingelni routolni minden megy,,,,,Beállítások:
speedport router: 192.168.1.254
DHCP : ON; 192.168.1.100-199 ig
subnetmaszk: 255.255.255.0
Átjáró IP címe:192.168.1.254laptopok: nincsen fix ip. ezek mennek nem irnám le őket.csak 1-t
Wireless Adapter
Adapter Name: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
DHCP Enabled: Enabled
IP Address: 192.168.1.66
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.254
DHCP Server: 192.168.1.254
Primary DNS Server: 192.168.1.254
Wireless AP
Network Name: FritzBox
Operating Band: g
Operation Mode: Infrastructure Mode
Channel: 6
Authentication Mode: OPEN
Encryption: NoneLinksys
router cim: 192.168.2.1
a speedport álltal kapott cím: 192.168.1.71a linksys mögött lévő linuxos gép cime 192.168.2.103
mi lehet a baj. lehet h a Linksys routeren van a gubanc?
előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest