- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
Digitalnal van netem, kabelnet...SMC7004VRT tipussal kivalo a netkapcsolat. de a Linksys WRT54GL tomato cuccal sehogy sincs, es meg a gyarival sincs.
Szeged TVnetworkot internet, de a digi most atvette, Tvnetworknel 3 evig hibatlanul ment
Valakinek otlete?
-
Attix82
addikt
TVnetworkom volt, WRT54GL Tomato 1.21 telejsen hibatlan. Diginet megvette a TVnetworkot, valamit allitottak es azota a routeren keresztul semmit sem tudok csinalni.
be van clonozva a MAX adress is, a router eszre is veszi a halozatot, IP cim meg a tobbi ami stimmel is, de az istenert se tudok netezni routeren keresztul...valalkinek otlet?
-
Attix82
addikt
Olyan problemam , hogy adott egy WRT54 GL tipusu router. Tvnetworkom van, ugye be van reggelve nekik a halokartyam Fizikai cime, a Routerbe be clonoztam ezt, eszre is veszi, IP cim DNS meg ami kell kitolti es stimmel is....de total nincs net. Olyna mintha blokkolna a modem es a roputer kozti kapcsoaltot, mert nem is probalkozik. Rogton nincs net es kesz.
Esetleg valakinek otlet? Tomato 1,28as versio van fent rajta.
-
Attix82
addikt
Hello. Kerdes ujra, Utorrentet szerintem portkent megnyitni, de leiras szerint Block Anonymous Internet Requests ezt ki kell kapcsolnom, viszont a Tomato 1,21es versioba nem talalom, vagy melyik lenne az es hol?
Mert ugye igy most hibaba adom meg az IP cim + portot megnyitaskent, nem mukodik.
-
Attix82
addikt
Nah sikerult megoldanom, Modem, router es gepkikapcs 1 perc, utana mar ment a clone
Masik keresem: mar feltettem a Tomato 1.25os versiot, de portmegnyitas nem mukodik rajta...de az 1.21en igen. De egyszeruen neten mar nem talalok olyan helyet ahol letoltheto lenne. Esetleg ha valakinek megvan linkeljen plz, vagy MSN kuldje at. Elore is Thx.
Tomato 1.21 versio kene.
-
Attix82
addikt
válasz
dr.bubo #8103 üzenetére
Dierctbe bedugom a netkabelt a modembol, akkor van net ......routerbe bedugom mar nincs. a Cloneozast is megprobaltam, de akkor meg kene jelennie ott IP cimeknek? a Netszolgaltatotol tuti jon az Ip cim.
WAN port Default Random Clone PC
Wireless Interface Default Random Clone PC -
Attix82
addikt
Hello.
Olyan gondol van, hogy most mas net lett, az elozo PPPoE tipus volt...itt meg DHCP...bekapcsolom es nincs net, ha direkbe kotom a netet ugy megy a net, de a router es a modem kozott nincs kapcsolat.... amikor a modemet kihuzom majd vissza pillanatra van IP cim a menujebe de aztan disconnect.....
Valamit allitanom kell?
-
Attix82
addikt
Udv:
Van egy Linksys WRT54GL tipusu routerem, ratettem a tomato 1,23-as versiot, es a port forwardokat nem fogadja el, csak ha be van kapcsolva az uPnP funckio es amelyik progi tamogatja azt felismeri es beengedi.Van valakinek otlete miert lehet ez? Ha visszateszem a gyarot, akkor teljesen jol atangedi a portokon amit beadok neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged