- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
teglasz #11365 üzenetére
Örülök , hogy segíthettem !
Már megbocsás, én még fiatal vagyok ehhez (54), de ha már egyszer fent van a router a neten , akkor a router a gateway és elég egy egyenes kábel a a router egyik VAN likától gépig és a gépből a PPPoE hozzáférést törölni kell és megy minden direktben ,csak a gépet DHCP-re kell állítani és kész. Hát végül is a routert erre találták ki valaha. Nem ??
-
mgrincs
tag
válasz
teglasz #11358 üzenetére
Nemrég járt nálam egy hasonló eset, egy ausztriai szolgáltató kiszuperált darabja.
Mivel egyedi fejlesztésű tomato volt rajta, nem lehetett a szokásos módszerekkel hozzáférni.Maradt a soros port.
Persze azt is le lehet szedni, hogy a linuxot ne lásd, de a boot loadert(CFE) nem hiszem, hogy sokan széttúrnák.Nálad azért még megnézném, hogy induláskor válaszol-e ping-re(boot_wait beállítva), rendes ip címet kapsz-e tőle? Egyébként, az, hogy a webes felület bejön, mit takar? Látod a firmware-t, vagy csak egy bejelentkező ablak van, felhasználónév, pass párossal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest