- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teglasz
üzenetére
Örülök , hogy segíthettem !
Már megbocsás, én még fiatal vagyok ehhez (54), de ha már egyszer fent van a router a neten , akkor a router a gateway és elég egy egyenes kábel a a router egyik VAN likától gépig és a gépből a PPPoE hozzáférést törölni kell és megy minden direktben ,csak a gépet DHCP-re kell állítani és kész. Hát végül is a routert erre találták ki valaha. Nem ??
-
mgrincs
tag
válasz
teglasz
üzenetére
Nemrég járt nálam egy hasonló eset, egy ausztriai szolgáltató kiszuperált darabja.
Mivel egyedi fejlesztésű tomato volt rajta, nem lehetett a szokásos módszerekkel hozzáférni.Maradt a soros port.
Persze azt is le lehet szedni, hogy a linuxot ne lásd, de a boot loadert(CFE) nem hiszem, hogy sokan széttúrnák.Nálad azért még megnézném, hogy induláskor válaszol-e ping-re(boot_wait beállítva), rendes ip címet kapsz-e tőle? Egyébként, az, hogy a webes felület bejön, mit takar? Látod a firmware-t, vagy csak egy bejelentkező ablak van, felhasználónév, pass párossal?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)