- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
válasz
St3venson #9698 üzenetére
Linksys wrt320n
Linksys wrt610n
[Asus rt-n16]
(dd-wrt bármelyikre rámegy...)
Ha másolni akarsz két gép között akkor mindenféleképp gigabites legyen...(feltéve,ha nem csak word dokumentumokat akarsz átküldeni:-)....én speciel meguntam a 720p,1080p mkv-kat-8Gb-15Gb- áttologatni a barátnőm gépére 100-as hálón.Elég lassu tud lenni...A digi ppo-s ezért a routered szerintem 25 mb körül meghal....én is ezért cseréltem le a GL-54-t
-
Tonyk
veterán
válasz
St3venson #9698 üzenetére
Ma már semmit nem terveznek tartósnak, szerintem örülj a három évnek. Bármit is ajánlunk, kifoghatsz rosszat, más meg ugyanabból ami örök életre jó marad. Istenítették a Toshiba notikat, berendeltünk belőlük, átkozom is azt a napot. Más fikázza az Asus-t, mi az n+1. darabot használjuk olyan szinten, hogy soha többé mást. Jött az isten DELL, azzal a mozdulattal ment is vissza. Szóval ökölszabály: Legyen szerencséd és nem okoz bosszúságot.
-
floppy131
csendes tag
válasz
St3venson #7433 üzenetére
Hi! Fölösleges a foss-t használnod ehhez a routerhez,és előbb tedd fel a tomatot, akámeiket,(ezután a belépőd a root és admin lesz veben)és ezután tedd fel a DDWRT-t!!!![link]-------innen lehet letölteni(DE MINDENEK ELŐTT REZETELNI KELL AZ ESZKÖZT!!!!!)a friisítéseket követően is!
-
Menotti
aktív tag
válasz
St3venson #7433 üzenetére
Ehez van csak igazán:-):[link]
Beirod,hogy 54gl és már ki is dobja neked a találatot.A frissités mikéntjéről olvass visszább,nehogy egyből nekiess...Ha felrakod a dd-wrt(és normálisan beállitod a qos részt) akkor szerintem felesleges a cfossspeed
Ja és van benne magyar nyelv is
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest