- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
floppy131
csendes tag
válasz
St3venson #7433 üzenetére
Hi! Fölösleges a foss-t használnod ehhez a routerhez,és előbb tedd fel a tomatot, akámeiket,(ezután a belépőd a root és admin lesz veben)és ezután tedd fel a DDWRT-t!!!![link]-------innen lehet letölteni(DE MINDENEK ELŐTT REZETELNI KELL AZ ESZKÖZT!!!!!)a friisítéseket követően is!
-
floppy131
csendes tag
Igen a DDWRT az ami neked[link] kell és ott aztán lehet állítani a procin,és a jel erősségén is méghozzá nagyon!!!!!(azért csak ésszel mert a proc hütés nélkül csak 233Mhz-t bír!)
De az fw felrakása elött KÖTELEZŐ a resetelés!!!És aDDWRT-felrakása után is reseteld majd.
A belépés IE-192.168.1.1- gondolom ezt tudod is,
jelszó pedig root-és admin lesz.
-
floppy131
csendes tag
Üdv épkézláb, és négykézláb embereknek, illetve a fórumozó mindenkinek! Humor nélkül kérnék , inkább megoldani tudó szakitól segítséget .
Sd-moddal kapcsolatban.
Magyarul volna valaki aki vállalná a moddot????
(persze nem én nyertem meg a lottó találatot de nem ingyé kérném!)
-
floppy131
csendes tag
válasz
#21999912 #4900 üzenetére
Ha megengeded akkor akár én is válaszolhatok ,mivel a sorrendet ha betartod a letöltésnél(tekintve hogy én is a link alapján szedtem le) akkor nem lehet baj! a linken a- v24re katt-azután broadcom-linksys-wrt54gl-ddwrt.v24_std_generic.bin!!!Amennyiben nem ez lett a routerba flashelve akkor nemcsoda hogy megkukult (amit azért tényleg sajnálok)
Persze ez nem neked szólt ,de amit kérdeztél az ugy van hogy amikor frissítetted a Fw-t akkor a beállításokban benne van a magyar nyelvi fájl is !!!és ott kell magyarosítani természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest