Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
floppy131
csendes tag
válasz
St3venson
üzenetére
Hi! Fölösleges a foss-t használnod ehhez a routerhez,és előbb tedd fel a tomatot, akámeiket,(ezután a belépőd a root és admin lesz veben)és ezután tedd fel a DDWRT-t!!!![link]-------innen lehet letölteni(DE MINDENEK ELŐTT REZETELNI KELL AZ ESZKÖZT!!!!!)a friisítéseket követően is!
-
floppy131
csendes tag
Igen a DDWRT az ami neked[link] kell és ott aztán lehet állítani a procin,és a jel erősségén is méghozzá nagyon!!!!!(azért csak ésszel mert a proc hütés nélkül csak 233Mhz-t bír!)
De az fw felrakása elött KÖTELEZŐ a resetelés!!!És aDDWRT-felrakása után is reseteld majd.
A belépés IE-192.168.1.1- gondolom ezt tudod is,
jelszó pedig root-és admin lesz. -
floppy131
csendes tag
Üdv épkézláb, és négykézláb embereknek, illetve a fórumozó mindenkinek! Humor nélkül kérnék , inkább megoldani tudó szakitól segítséget .
Sd-moddal kapcsolatban.
Magyarul volna valaki aki vállalná a moddot????
(persze nem én nyertem meg a lottó találatot de nem ingyé kérném!)

-
floppy131
csendes tag
válasz
üzenetére
Ha megengeded akkor akár én is válaszolhatok ,mivel a sorrendet ha betartod a letöltésnél(tekintve hogy én is a link alapján szedtem le) akkor nem lehet baj! a linken a- v24re katt-azután broadcom-linksys-wrt54gl-ddwrt.v24_std_generic.bin!!!Amennyiben nem ez lett a routerba flashelve akkor nemcsoda hogy megkukult (amit azért tényleg sajnálok)
Persze ez nem neked szólt ,de amit kérdeztél az ugy van hogy amikor frissítetted a Fw-t akkor a beállításokban benne van a magyar nyelvi fájl is !!!és ott kell magyarosítani természetesen.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A belépés IE-192.168.1.1- gondolom ezt tudod is,
Sd-moddal kapcsolatban. 
(kicsomagoltad előtte?)