- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Cerebellum87 #3294 üzenetére
ok.
mert most mondják, hogy nemsokára kész a standard 24-es.
lehet hogy megvárom, végülis nem hajt a tatár, és akkor nem rakom fel az 23 sp2-t -
xabolcs
őstag
válasz
Cerebellum87 #2126 üzenetére
jtag? soros port?
[OFF]
el ne dobd!!ha csak firmware-t frissitettel rajta es meg van rajta gari, akkor visszaviheted cserere
, ha meg mar elveszett/elmult a gar, akkor nyugodtan fel
lehet nyitni a dobozt, s nekiallni hegeszteni
[/OFF](edit: nem muxik az OFF, /OFF
)
-
h_143570
addikt
válasz
Cerebellum87 #2126 üzenetére
Hat akkor, hogy tenyleg megadta magat
-
h_143570
addikt
válasz
Cerebellum87 #2123 üzenetére
Ugytunik, hogy sikeresen bricket csinaltal belole, visszont a jelek alapjan sikerult alapallapotba allitanod, mar csak ujra kell flashelni. Ehhez kell egy mukdo fw, az en esetemben az eredeti gyari volt, es egy TFTP kliens. [link]
Allitsd at a halokairit automatikus ip cim meghatarozasra.
Tomoritsd ki a mukodo fw-t, es masold egy konyvtarba a tftp progival.
Nyis egy parancssort fenti konyvtarba. Majd ird be a kovetkezo parancsot, de meg ne inditsd el:
tftp -i aRouterGyariIPCime PUT aMukodoFWNeve.bin
Dugd ossze a router a geppel, a Lan portok egyiket hasznald le a Wan-t, majd helyezd aram alal routert. Ezutan initsd el a fenti parancsot, a router boot delaye kb 5 masodperc igy sietned kell, ha szerencsed van akkor elkezdi az uj fw felmasolasat.
Ha vegzett akkor egy sima ujrainditas utan mukodni-e kellen megint.Ha jol emlekszem a gyari ipcime 192.168.1.1.
Ha linuxod van akkor itt a leiras hozza. [link]
A fenti eljrasnak mukodnie kellene ha nem hardveres hibarol van szo.
-
Cerebellum87
csendes tag
válasz
Cerebellum87 #2120 üzenetére
Profik, ős userek, valami ötlet?
-
Cerebellum87
csendes tag
válasz
Cerebellum87 #2118 üzenetére
Helló! Már megpróbáltam a Hard Resetet is (Összezártam a leírt lábakat). Jelenleg ott tartunk hogy a power led áram alá helyezéskor villogni kezd, majd folyamatosan ég. A Lan ledek folyamatosan égnek, a router nem is érzékeli a rácsatlakoztatott UTP kábelt. Egyik pillanatról a másikra kuka??? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
válasz
Cerebellum87 #1384 üzenetére
adsl -nél fájó pont az egyszerre föl / le történő adatforgalom. gyk. lehetetlen
. ezér javallják ,hogy letöltésnél a max. sebesség fel ugy a legjobb ha a max. 80% -ra állítjuk.
-
bigdigit
addikt
válasz
Cerebellum87 #1384 üzenetére
ez nem a router bibije
régi routered is megfingana ugyanezekkel a töltésekkel.gondolom torrent fut és felfelé enyhén eleve jobban eszi a sávszélt nem is beszélve a csatlakozások számáról.
ha sima ftp-ről zúzok sebességkorlátozás nélkül a pingem sose megy 50 fölé.ugyanez torrenttel lehúzáskor is 1500-2000es pinget eredményez...és most nem is irtam feltöltést... -
Cerebellum87
csendes tag
válasz
Cerebellum87 #1186 üzenetére
Újraflasheltem...
-
Cerebellum87
csendes tag
válasz
Cerebellum87 #1185 üzenetére
Ezt beszoptam, windowsos registryátírós mókával megy, de ugye nem tudok más MAC címet írni az EEPROM-ba...vagy esetleg integrált hálókártya esetén megoldható? Plz, ha tudtok segítsetek! Köszi
-
xabolcs
őstag
válasz
Cerebellum87 #1183 üzenetére
hat nem is tudom ... v5-om nincs, es nem is ertek hozza
de sztem rosszabb mar nem lesz, ha kiprobalod
nemtom eddig mit es hogyan probaltal tftp-zni,
probald ugy, h
- inditasz egy cmd-t benne pedig egy: ping -t 192.168.1.1
- inditasz egy masik cmd-t, benne a megfeleloen parameterezett tftp-t: tftp -i put code.bin 192.168.1.1
- a tftp-t meg nem inditod el
- hanem csak nezed, h milyen ttl-ekkel valaszol a routered nekem pl 64-el
- nyomsz egy resetet neki ( hatul a gomb, roviden)
- kozben figyeled, h hogyan valtozik a ttl (meg egyaltalan a ping, van, nincs, meddig nincs, stb)
- elvileg amikor ttl=100-al valaszol, akkor varja a tftp-zest
- vhogy ugy bokj a tftp -i put ...... -ra , h elkapja ezt a ttl-t es ne legyen timeout
viszont ha folyamatosan ttl=100-al valaszol es ugysem megy a tftp, akkor az para
probald meg akkor is ujrainditas kozeleben tftp-zni
haat, neked is sok szerencset kivanok
nem olvastam el a how-to-get-rid-of-vxworks manualt,
szal lehet, h hulyeseget kerdezek:
biztos h szukseges neked a tftpzes?
jtag-el nem menne fol a cucc, vagy mittomen?
csak mert sztem nem egy hello world amit most te muvelsz -
Simi121
aktív tag
válasz
Cerebellum87 #1157 üzenetére
hát sok választásod nincs, ha az eredeti nem felel meg. Gyakorlatilag ua. tudja mint a többi firm. Nekem volt már fönt és müködött rendesen.
-
Simi121
aktív tag
válasz
Cerebellum87 #1151 üzenetére
-
Eperfa
tag
válasz
Cerebellum87 #1148 üzenetére
rájöttem h az első amit írni akartam az uígy votl az eredetiben is, a másik az meg valami nagoynapró bug volt egyetlen oldalon de arra már nem emlékszem
az install annyira fájdalommentes, hogy még a beállítások se vesztek el (énis v5öst használok), szemben a hyper/dd párossal ahol mindenképp clear nvram kell isntall után.
nem tudom hogy megkínozza-e a routert, de nem hinném h ilyen probléma lenne -
Eperfa
tag
válasz
Cerebellum87 #1144 üzenetére
mindenre igen, torrentre nem: a gyáriban van egy orbitális bug, ami miatt kicsit is aktívabb torrentezés után rendszeresen meghal a net (4 napi akarja eltenni a kapcsolatok adatait, dehát ahhoz kicsit sok van torrentnél), én úgy tudom h ez még a legutolsó gyáriba is bennevan. én tomatot raktam a gyári után, két apró kellemetlenség van de tényleg apró, teljesen elégedett vagyok vele amúgy
-
gabroca
tag
válasz
Cerebellum87 #1144 üzenetére
Újat tegyél fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged