- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
Akkor tenyleg nincsen tobb otletem, valahogy kepesek beazonositani a routert.
Tenyleg meg egy utolso kiserlet. Az SMC csinalj egy teljes konfig mentest fileba majd reseteld, es nezd meg, hogy fel enged-e, ha nem akkor jegyezd meg az osszes beallitast es rakd vissza a mentett beallitasokat-t. Ha szerenced van akkor kiderul, hogy melyik opcioval szorakoztak.
-
h_143570
addikt
Arra gondoltam, hogy a kerdes reszt a routeren is beallitani. Emlekeim szerint mind3 fw eseten meg lehet adni, hogy a router minek azonositsa magat a kulvilag szamara, oda megadni a gepnevhez megadott parametert.
Szvsz a hardveres inkompatibilitas nem lehet a gond vagy a szoftver vagy egy beallitas.
-
h_143570
addikt
Erdekes egy jelenseg a dhcp miatt gondoltam, hogy azonos lesz a 2 vagyis ok is azt a netmaszkot osztjak ki amire azt mondjak, hogy nem mukodik. A honlapjuk szerint a szamitogepnevel is szorakoznak a hitelesites soran, esetleg meg megprobalhatod DMZ-be rakni a geped belos halos ipjet, talan bejon.
Estleg meg megprobalhatnal mind2 router eseteben egy tracert baracsot elinditani a www.bix.hu fele. Erdekes lenne tudni, hogy hol akad el.
Esetleg egy alterantiv FW.
-
Amit én írtam alhálózati maszk, az a gép és a router közötti címekhez tartozik.
Amit beírtál alhálózati maszk-IP cím páros egy loopback interface-t jelent. De hogy így is működik a kapcsolat ez nekem új.
Amúgy a kolléga az előbb szerinem a belső hálózatának a címzését írta el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest