- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
tomato-ban a QoS - Basic settings-ben létrehozod a "profilokat", hogy mi mekkora %-ot kap (ez még nem az adott prg),
A QoS részben Calassification-ban -ben megadod a programok tuljadonságai alapján mi mekkora sávszélt kap. (ip cím, célcím, stb
de a google-n is nagyon jó leírások vannak: [link] -
Fboy
aktív tag
3 gép van itthon, az enyém fix-ip-s a többi a dhcp-től kapja és az enyémről állítottam. Illetve van még 1 probléma...
Az adaptereknek van programjuk ahol be lehet állítani profilokat. Minden be van állítva jól, mégis mikor bekapcsolunk egy gépet manuálisan kell csatlakozni a routerhez a progikban. Ezt eljátsza minden gépen. Ez előtt egy edimax router volt, ott nem volt ilyen gond.
-
tozo86
tag
köszi a segítséget! Megoldódott a probléma. Bár nem csináltam vele semmit, egyszer csak jó lett. Az a vicc hogy először beállítottam telepítő CD-vel, jó volt és asszem kikapcsoltam vagy valami és akkor már nem.Pedig nem állítottam át rajta semmit
Viszont jó hogy mondtad ezt a böngészős megoldást. Csodálkoztam is, hogy nincs ehhez valami komolyabb program ahol lehet állítani ezt azt. Kezdő vagyok még nagyon ebben a témában -
And
veterán
Mert szerintem ha fixet adsz meg elsődlegesen, akkor nincs értelme az alternatív beállításoknak. Különben is, az alternatívnál nincsen DHCP-kérés, csak 'Automatikus magánhálózati IP-cím', azzal pedig akkor találkozhatsz, amikor a Windows oszt ki ilyen furcsánál furcsább címeket a csatolónak (általában akkor, amikor az sehová nincs csatlakoztatva).
-
And
veterán
Mondjuk WinXP-ben épp ezért van lehetőség a hálózati beállítások - TCP/IP protokoll tulajdonságoknál alternatív konfiguráció megadására. Az 'általános' fülön hagyhatod a DHCP-n történő címkérést, az 'alternatív' fülnél pedig szépen megadhatod a munkahelyi beállításaidat. Ha nincs DHCP-szerver, akkor rövid időn belül az alternatív (fixen megadott) IP-, maszk, átjáró- és DNS-címek lépnek érvénybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest