Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
nyikszi
üzenetére
hát ez érdekes... a router firewall kikapcs.. és akkor müködik. Nálad igy most jo, de azért ez nem természetes.. nekem pl be van kapcsolva mégis OK.
probaltad már hogy visszakapcsolod és kkor megint müködik e vagy sem?
nem azért mintha a router "firewall" valami óriási durranas lenne, de azért kiegészitésnek a többi mellé jol jön.
alternatív fw: én nem használtam a gyárit sosem, mielött megvettem a routert már elég sokat olvastam itt, és abbol az jött le, hogy nekem az jobb lesz ha lecserélem.
ddwrt van(volt) de tomatot használva is több konfigurálási lehetöség van mint gyári fw-vel
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest