Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- iPhone topik
- Magisk
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz27
csendes tag
válasz
h_143570
üzenetére
kösz, hogy segítettél, igazából már össze is jött a dolog, minden kézenfekvő volt.
Csak a titkosítással babráltam picit, mert nem tudtam melyik lenne a legjobb, végül wpa-psk-t állítottam be. Ez elég szerinted v. érdemes még máshogyan is bebiztosítani?
Bocs, hogy ilyen amatőr kérdésekkel terhellek, de mint mondtam még nem csináltam ilyet, egyébként ebből adódóan ezt a mondatodat sem nagyon értem: "Ez esetben dupla NAT moge kerulsz igy a portforward elege macerasa valik."Ja és nem véletlenül lett router vásárolva, pár hónap múlva már máshol lesz használva
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak a titkosítással babráltam picit, mert nem tudtam melyik lenne a legjobb, végül wpa-psk-t állítottam be. Ez elég szerinted v. érdemes még máshogyan is bebiztosítani?