Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS_Laja
csendes tag
Szevasztok, újra

Szóval úgy néz ki, hogy a routerem a ludas a net megszakadásokban.
Kicseréltem egy másik 54GL re és az megy gond nélkül.
Felhívtam a Linksys ügyfélszolgálatot és ott a firmware frissítés után, ami már régebben megtörtént a garanciális cserét javasolták. A ember elismerte, hogy lehet rossz az októberben vásárolt routerem, ezen kicsit meglepődtem, de elképzelhető.A kérdésem az lenne, hogy ki lehet valahogy deríteni azt, hogy a routeren tomato volt fenn, miután visszatettem az eredeti gyári firmwaret?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest