-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeeFH
csendes tag
sziasztok!
már nem tudok hol utánajárni a dolognak, annyira tanácstalan vagyok ezzel a routerrel. mindenhol csak jót olvastam róla, és biztos, hogy jó router, csak én vagyok béna a beállításához.
szóval problémával fordulnék hozzátok, az alapfelállás a kövekező:
WRT54GL @ tomato 1.09-es firmware.
ehhez rá van kötve kábelesen két PC és (hétvégente) wireless-en két notebook. tehát négy gép.
minden szép és jó egészen addig, amíg valamelyik notebook rá nem csatlakozik. ilyenkor mindegyik gépen drasztikusan esik a sebesség olyannyira, hogy a másik laptop rácsatlakozása gyakorlatilag meg is szüntet bárminemű torrent átvitelt.
a linksysinfo-n már elpanaszoltam a bajomat, QoS finomhangolást tanácsoltak, de egész egyszerűen képtelen vagyok megtalálni azt a beállítást, ami minden körülmények között nem is jó, de legalább kielégítő böngészési, és adatátviteli sebességet adna (optimális helyzetben 2 drótós + 2 vezeték nélküli egyszerre csatlakozik) . QoS kikapcsolva, probléma azota sem változott.erősen gondolkodok azon, hogy visszarakom a gyári firmware-t, vagy esetleg bepróbálkozom egy DDWRT-vel, de féleg, hogy tomato-ból ddwrt-t csinálni egyenlő a router-öléssel.
előre is köszönöm a segítséget, körülbelül utolsó reményeim vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Padavan firmware
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest