- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
válasz
ngabor2 #1188 üzenetére
hali! [link], szerintem ennél jobb képeket nemigen találsz. Én nemrég megcsináltam a modot ezek a képek alapján. 4gb nemigen fog menni. Én egy 2gb A-data karival probáltam. Flopi kábelt haszáltam a kártyaolvasónak és ezzel szenvedtem is egy csomót, mert mint késöbb kiderült ez nem érintekezett rendesen. Nehogy te is ebbe a hibába keveredj. Igazából csak SSH-val lehet konfigurálni, igy elvileg mindegy melyik firm-et használod, vagyis a dd-wrt-ben mmc enabled, de sokra nem mész vele
, csak annyi, hogy felismeri. Szóval csak SSH-val fog menni. Leginkább az openwrt firmet ajánlják hozzá [link]. Én is ezt használtam. Addig eljutottam, hogy oldalról tudtam letölteni, pl. Ati kártya meghajtót
, de a torrent sajnos nem jött össze. Ctorrent-et raktam fel rá, amihez elvileg van kezelőfelület egy magyar úriember jóvoltából
, de nemsikerült beinditani a letöltést. Szóval nem egyszerű a dolog. SSH ismeret nélkül meg nem is lehet megcsinálni. Ja, és WRT54GL-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videó stream letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Beköltözik az LG és az Xbox az autókba
- További aktív témák...
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest