- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoscoD55
tag
Köszi a kutatómunkát! Mind a két eladót felkerestem még aznap, de már elkeltek az állványok.
Véletlen rábukkantam egy Sirui T-2004 állványra E-20 fejjel, és meg kell mondjam, hogy maximálisan elégedett vagyok vele. Igen, kicsit nehéz, mert 2kg, a hétvégén közel 25km-t túráztunk a fotózás mellett, és nem igazán terhelt meg.
Így, már tényleg csak egy minden igényt kielégítő hátizsák kell, dehát az egy teljesen másik történet. Rettenetesen sok közül lehet választani, addig meg még elvagyok a 3in1 Manfrottommal.
-
BoscoD55
tag
Értem már mit mondasz, bocsi, biztos a meleg teszi. Az utazás annyit tesz igen, hogy akár km-eket is gyalogolni az egész felszereléssel. Eddig egy nagyon régi Velbonom volt, aminek semmi súlya, cserébe nem is tart meg egy bridge gépnél többet. Aztán ahhoz képest egy D7200 + 300mm f4 az elég sok.
A második linken lévő az elég jónak néz ki, az még visítva ugyan, de belefér. Az első link sajnos nem jön be.
-
-
BoscoD55
tag
Erről kérhetnék valami véleményt? A neten nem sokat találtam róla, az is német
Igazából az szimpatikus, hogy elég masszívnak néz ki, az viszont nem, hogy monopodként is lehet használni. Általában óckodom az ilyen 2 in 1 jellegű dolgoktól.
-
BoscoD55
tag
Jó látni, hogy nem csak én szenvedek állvány témában. Bár, ahogy nézem te már legalább le tudtad szűkíteni pár darabra a listád. Én teljesen elvesztem a különböző fejek, és állványok kavalkádjában..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged