- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
BoscoD55 #7448 üzenetére
Azt azért érdemes megfontolni, hogy nem utazóállványt hátizsákon huzamosabb ideig hordozni nem fogsz, akármennyire is jó árban volt.
Ha az utazás azt jelenti, hogy beülsz a kocsiba majd a helyszínen kiszállsz és max gyalogolsz pár száz métert akkor ok.
Továbbá, ahogy írtam, ha nem épület fotózni mész ez a fej hátrány lesz mintsem előny. (Tudom mert van ilyenem is.) -
tvamos
nagyúr
válasz
BoscoD55 #7444 üzenetére
Jo kis stabil allvany a Magnesit. Ugy emlekszem, hogy szerencsesebb orszagokban van ra 10 ev garancia. Addig lesz hozza alkatresz is. Annyi kellemetlenseg van ezekkel az allvanyokkal, hogy labnak a mechanizmusa karbantartast igenyel. A tekeros labut csak tisztitani kell.
(#7443) jaszy91
Azt nem irtam, hogy Manfrotto kell legyen. (En nem vagyok oda erte annyira.)Kollegamnak ez van: Sirui T-2005X + G-20X. Franko ez is, persze vannak korlatai. (Ez egy olcso allvany.) De vannak popec Benro-k is, esetleg Cullmann. (En magamnak valoszinu egy Cullmann-t valasztanek most, a 10 ev garancia miatt. Sajnos ez Magyarorszagon nem ervenyes.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged