- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Köszönöm a linkeket, időközben be is neveztem egy 6662A-ra az Ebayen, csak még nem volt időm ide is írni. Elvileg UK forrásból. 26GBP lesz, ha nem licitalnak rám estig (nem találtam villámárat az eladónál, de végül is mindegy van még másnál is, ha arról lemaradok. Amúgy megnéztem volna már csak kíváncsiságból a Vanguardot, de sehol sincs készleten, kifutott termék. Gondolom az Alza is ezért akciózta le ennyire. Persze ettől még lehet kiváló termék, de mostt már maradok a weifengnél.
Köszönöm a segítséget mindenkinek., -
uniqm1
tag
Igen, bár nem határoztam meg kifejezett keretösszeget, amibe mindenképpen bele kell férnie, de nagyjából ilyen 10-20k tájékára gondoltam.
Falovas: köszönöm, de ez a Velbon már 30k fölött van, annyit már nem igazán szánnék rá. A kistesó ára már barátibb, de a 6662A-val, meg mellé egy fluid fejjel (pl. a korábban említett Yunteng?) mégis csak jobban járnék, ha nem tévedek. -
uniqm1
tag
Nem tudom, hogy cserélhető-e, csak két videót találtam a YT-on, azokból nem derül ki. Annyit írnak mindenhol, hogy PH-38 panhead van rajta. A videókon amúgy eleg smoothnak tűnik a fej mozgása, laikusként nekem videózásra is alkalmasnak tűnik (persze csak hobbi szinten). Egyébként a Weifenget én 50-70 USD között látom az Aliexpressen, szóval nem tűnik olcsóbbnak, plusz fluid fejjel meg pláne nem. Bár ennek nincs különösebb jelentősége, pár ezer forint különbségen nem fogok fennakadni. Viszont ha már veszek normális állványt, akkor ár-érték arányban a jobb megoldást választanám. Szóval most teljesen elbizonytalanodtam.
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Panasonic Lumix FZ200 bridge kamerához keresek állványt. Videózásra is szoktam használni a gépet (jobbára táncversenyeken), szempont , hogy simán tudjam mozgatni a kamerát. Most egy ősrégi Hama Start használok,
annál kb. bármi jobb lehet... Ez a VANGUARD Espod CX 233AP jó vételnek tűnk 14,5k-ért, bár teljesen kieresztett lábakkal nem tudom, mennyire stabil. Érdemes beruházni rá, vagy inkább maradjak a fentebb már sokszor megénekelt Weifeng 6662A állványnál valami fluid videófejjel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest