Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
akit érdekelne vanguard alta 264ab -100as fejjel szlovákiában most 184 eurórol csak 102eu.
-
gergo5991
őstag
válasz
#Morcosmedve #5774 üzenetére
a lábak sokszor való ki be hajtogatásakor figyeljél hogyha kilazulnak a csavarok legyen nálad kulcs behúzni
-
gergo5991
őstag
válasz
#Morcosmedve #5769 üzenetére
47k ft-itt, linkeltem, próbáld ki boltban vagy akárhol ahol van ilyen, ha tetszik akkor meg próbáld meg innen lerendelni ha tetszik a dolog
-
gergo5991
őstag
válasz
#Morcosmedve #5767 üzenetére
én vanguard alta pro 263at-t vettem gömbfejjel 170 euró volt, ahogy látom te is ennyiért nézelődsz, nekem tökéletesen bejött az állvány.
-
gergo5991
őstag
van hogy 16 oran at pakolok naponta teherautot, cipekedek butorokat stb, szoval nekem ez turheto. az tetszik hogy a kozepso cso teljesen lent van csak ugy megvan a szem magasagga a 175cm kb. kihizva a kozepso csovet 2m+ az allvany. na de legalabb nem kell hajolgatni le hozza. Pedig mikor vettem sok videot neztem meg minden, ugy remlik hogy a kozepso csovel kihuzva 175cm magas, de ezekszerint nem. kellemes csalodas
-
gergo5991
őstag
nah megjött a vanguard alta pro 263ab-m 100as fejjel. Kép : remélem meg tudjátok nézni ha nem irjatok :
itt a kép - 2 munkanap alatt lejött ( Csehországból), pénteken délben rendeltem hétfőn reggel 11 re már nálam volt. Nagyon masszív jó stabil cuccos, kaptam 2db cuccost amit a gépre kell csavarni és becsusztatni az állványba (hirtelen nem tom hogy hivják). 2,5kg, volt hozzá táska, vállra véve meg se érezni a súlyát, meg ha szét van nyitva akkor se, nem hiszem hogy ez a 2.5kg a későbbiekben bármilyen hátrányt fog jelenteni. A gömbfej + a panoráma fordíthatósága lehetne simább ráférne egy kis olajozás, de nem fogom megolajozni mert akkor jobban ragadna rá a por kosz stb, szóval így is jó. Egyenlőre elégedett vagyok, a mostani időjárásra tekintettel léve jöhetnek a long expo villám fotók
-
gergo5991
őstag
Tapasztalatok mantona állvánnyal? titán karbon mantona állvány elég jól hangzik a 10 kiló teherbírás, 5 kiló fej teherbírás, a 170cm, és hogy az egész csak 1,4kg-ot nyom. YT-on nem igen lehet róla találni videókat, német márka ugytudom
-
gergo5991
őstag
rendeltem 3db MANFROTTO 117b MOVIE állványt 15 euróért, reális ára 270euró/db. Kíváncsi vagyok mikor jön a hívás hogy elirták az árát
, de ha leküldik, biztos hogy rendelek még vagy 40et, eladom 200eu/db ért
-
gergo5991
őstag
válasz
gergo5991 #5697 üzenetére
találtam ilyet ami pont bele férne a 150 eurós keretbe : ez
szóval elébb linkeltem vanguard alta pro 264ab-t ez meg 263ab, Van még ezen kívül 263AT, meg AP. Valaki esetleg nem tudja a AB,AT,AP között mi a külömbség? Meg gondolom a 263vs264AB nem éri meg a 10k ft felárat.
-
gergo5991
őstag
háát, rákerestem, de 140 körüli manfrottok jobban néznek ki. Ez az állvány elég vaskos mármint a lábai elég vastagok, meg úgymond semmi extra nincs, hogy a középső csövet nem lehet rajta vízszintesbe állítani, de megnézek róla pár videót.
Amúgy a legtöbb állvány ha keresgélek neten olyan 140cm-ig huzható ki, ti ezzel hogy vagytok? mert megmondom őszintén én vagyok vagy 180cm, aztán most hajolgassak le állandóan a géphez?
-
gergo5991
őstag
állvány tip kéne nikon d7200 hoz, lehetőleg 170cmre kilehessen húzni fejjel eggyüt 45k-m van rá, bővült a keret, remélem ennyi pénzért már tudtok adni tippit ellenben a 20k-val pár hete.
-
gergo5991
őstag
válasz
Viperator #5652 üzenetére
lehet hülye kérdés, de az állványon alul a kampó mire való? mert a fejemben valami olyasmi gondolat jött létre, hogy súlyt lehessen rá akasztani, hogy stabilabb legyen az állvány, vagy gumikötéllel lekötözni szintúgy a stabilitás miatt, vagy szimplán csak valami fotózás közben felhasznált kisebb kellékeket ráakasztani hogy kéznél legyen gyorsba?
-
gergo5991
őstag
válasz
r.levente75 #5637 üzenetére
azért egy olcsóbb fix optika árát nem fogom állványra költeni, akármennyire is kell az állvány, majd ha a fotózással pénzt is elő tudok teremteni, akkor majd simán mehet a 60k kategóriás álvány, de addig nem engedhetem meg ezt.
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, állványt keresnék max 20k ft értékben, nikon d7200hoz lenne, fotózáshoz inkább. Tippek jöhetnek.
Ha számít kb 180cm magas vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged