- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
Scanner az már van, azzal nincs is gond, viszont van olyan nagy dokumentum, amit a mérete miatt nem lehet scannelni, mivel A4-nél nagyobb.
Tudom, lehet összeilleszteni is, de iszonyatos macera. A fényképezés azért lenne jó, mert sokkal gyorsabb!
A 45 fokos megoldás nem nagyon tetszik, mert sok dokumentumot nem tudok megdönteni, csak könyvet. A lapokat vagy scannelem, vagy fényképezem. Levéltárban nem lehet scannert használni, csak fényképezőt!
Ezért is kellene egy állvány, aminél megfordítható a középoszlopa, vagy 90 fokban dönthető, de lehetőleg ne 40 ezres kategóriában. Én olyan 20 ezerre gondoltam, aztán elképzelhető, hogy ilyen árban nem kapnék olyan állványt, amire nekem van szükségem!
Ezért is kértem a segítségeteket, hogy ajánljatok valami elfogadható árú állványt!
-
Dolphine
addikt
Szia!
Köszönöm az infót. Lehet, hogy akkor én vagyok eltájolva, de eddig úgy tudtam, hogyha dokumentumot akarok fényképezni, akkor olyan állványra van szükségem, amin megfordítható a középoszlop, így a gép alulra kerül és tudok dokumentumokat fotózni. Van még olyan állvány, ami 90 fokba dönthető az is jó erre, de az nagyon ritka és drága, a repro állványról már nem is beszélve, az egy kész kis vagyon!
Ha van valakinek egyéb ötlete, hogy hogyan tudnék más módon dokumentumokat fényképezni, az tisztelettel megköszönöm!
-
kiskornel
addikt
Jah. Számomra úgy tűnik, a konstrukcióval van gond. Én nyers gumival próbálkoznék (bár ilyen tapasztalatom nincs...)
Azért a végleges megoldás egy jó fej lenne. Más gyártónál igaz, de műanyag cseretalppal már jártam pórul. Ráadásul ennek sincs biztonsági rögzítője. Így első ránézésre ez nem DSLR gépekhez való.
Ha lesz valami súlyosabb obid, azt már ne tedd rá. Nem érdemes kockáztatni.2kg cuccoshoz én már 18kg teherbírású fejet vettem, és nem bántam meg. Pont döntött állásban van jelentősége a forgatónyomatékoknak, és oda már nem elég az ilyen pár kg teherbírás...
-
Frigetrus
aktív tag
Ezt most nem értem teljesen, hogy hogyan lehet.
Szóval a gép, a saját súlya miatt képes letekeredni a talpról ha portréállásba teszed? Ezt hogyan? Ha letekeredik, akkor az a cserelap egyáltalán nincs meghúzva, sőt kimondottan laza lehet. Húzd meg nyugodtan erősebben. Fém menet van a gépben, azért nem fogod annyira meghúzni, hogy tönkremenjen. -
Zenebohoc
tag
Köszi a gyors választ!
Én is jobban kibékülnék a Nanoval, csak mikor el kezdtem nézelődni, a 25-30 k közötti tartományban találtam meg a nekem tetszőt (már amennyire laikusként megítélni tudtam).
A Nano ára nekem nagyon megfelelő, csak tudni szerettem, volna, hogy van-e olyan fogyatékossága, ami miatt érdemes a pluszt kifizetni az 519-ért.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon AF-S 50mm f/1.4G + napellenző -Kitűnő portréobi-
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel -Újszerű-
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest