Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kiskornel
addikt
válasz

kemalboy01

üzenetére
						Jó a Manfi. Ehhez meg több, mint tökéletes lesz.
Nekem xprob verzió van, kihajtható középoszloppal. Valóban nem kapsz hozzá xart se extraként.
Mostanra kezdem megszokni a patentos lábat,
Nem írtad milyen célra kell... makrohoz egy rövidebb középoszlop beszerzése azért ajánlott. Kell még egy válltáska, vagy vállpánt hozzá, meg egy faxa fej.
Manfiból nem ritka a 20 éves állvány se.
Én ekvivalens 960mm-t tartottam rajt gond nélkül kihajtott középoszloppal. Pár mp és elült a rezgés.
A lábak végén gumiharang van, nem cserélhető, nincs lehetőség hegyes talp alkalmazására.Az ajánlott Giottost a twist lock miatt könnyebb azért kezelni, mint a patentos megoldást. A középoszlop szorítása is kedvezőbb.
Viszont ez Manfrotto és 7kg-os teherbírású, ami annyit jelent, hogy az én 72kg-om alatt a középoszlop már kezdett megcsúszni.
 - 

szeva000
addikt
válasz

kemalboy01

üzenetére
						Én elagyalnék egy Giottoson is...MT9361.Nem azért,mert nekem az van,de ahhoz jár vállszíj és táska is.Nomeg qrva erős.Az áraik meg szinte megegyeznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
 - 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
 - iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest