Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pilács
senior tag
válasz

kiskornel

üzenetére
						Na igen, az állványom most 2,1 kg körül van, de ez a leül rögzítés után még a gép dolog, az a parafa betét miatt van, amit kapott a gyorscseretalp, és úgy néztem, hogy az összes gyorscsere talp kap valami betétet, hogy megvédje a gépet a karcolástól, ebből nekem az következik, hogy mind leül picit állítás után, mivel a gömbfejet a gépnél fogva állítom, míg a 3d-s fejekel álltalában karokkal, és a gépet nem tartom mozgatáskor. Prsze lehet a gumibetét jobb megoldás lehet, de nem ismerem, nem láttam még. Jó lenne ha erről más is írna, hogy a gömbfejnél ezt a leülést tapasztalja e, vagy én vettem nyomorék fejet
 Na és eddig hol voltál 
 hol az az állvány 60000ért fejjel együtt(?) ami atom biztos? vagy fej nélkül gondoltad? Mert én fej nélkül 23000ért vettem az állványt. Nekem egyik szempont az volt, hogy ne legyen nehéz, de ne túl könnyű sem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na és eddig hol voltál 
 hol az az állvány 60000ért fejjel együtt(?) ami atom biztos? vagy fej nélkül gondoltad? Mert én fej nélkül 23000ért vettem az állványt. Nekem egyik szempont az volt, hogy ne legyen nehéz, de ne túl könnyű sem.