-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
#56573440 #28089 üzenetére
Hát ez egy ilyen bicikli. Én is azért árulom az X1-et, mert most megbolondultam, hogy már pedig nekem kell egy SLA gép, de ha már veszek, akkor "komolyat" veszek és mivel az már bőven 300.000+ kategória a kiegészítőkkel együtt, így az oldalborda azt mondta, hogy csak akkor, ha a mostanit eladom. Na hát itt tartok most, de sajnos "nagyonpandémiavan", mert szinte semmit sem lehet eladni (nemhogy 3d nyomtatót)...
-
Reggie0
félisten
válasz
#56573440 #28084 üzenetére
Hat pedig enderekkel igy kell kezdeni, mar csak azert, mert erdemes az osszes csavart leellenorizni, hogy rendesen meg van-e huzva, az alaplapon is, aztan rogton le kell vagni a 24V betap lengo csatlakozojat es mondjuk wago-val helyettesiteni, mert az elobb utobb ugyis leolvad.
-
imibogyo
veterán
válasz
#56573440 #28084 üzenetére
Én nagyon szerettem az E5-jeimet (több is volt), szerintem azokban nem igen lehet csalódni, hacsak valami nagyon gagyi példányt ki nem fogsz, de ez nem jellemző. Az Artillery Sidewinder X1-emmel is lényegében csak jó tapasztalataim vannak (a saját bénázásoktól eltekintve, de ez ugye minden nyomtatóra igaz lehet).
Dobozból kivéve az X1 sokkal szebben nyomtatott, mint az E5, de azzal is simán, relatíve kis átalakítással el lehet jutni ugyanarra a szintre. Ez úgy általánosságban is igaz, hogy minden nyomtató olyan minőségben tud nyomtatni, mint amennyire a gazdája ért hozzá és amennyi kitartást/időt/pénzt ráfordít.
-
tvamos
nagyúr
válasz
#56573440 #28075 üzenetére
A fiamnak Artillery Genius-t vettem. Siman osszerakta maga, es mar egyedul is kezeli.
Felnottnek szerintem par perc osszerakni.
Nekunk azota is popecul megy. Direkt drive-os a fej. Dupla z-tengely meghajtassal. Az x-tengely is meg van erositve az Ender 3-hoz kepest. A build plate futese 230-as, ez miatt van, aki fikazza, viszont gyorsan felfut. Touch screenes. Dupla foglalat van rajta, tudsz nyomtatni msd-rol is, meg usb stick-rol is. A motor vezerlo modulok cserelhetokek. (Ez Ender 3-mon ezek is be vannak forrasztva.)Persze ez nem azt jelenti, hogy masnak is megfelel...
-
PNP
őstag
válasz
#56573440 #28075 üzenetére
Prusával nem kell foglalkozni (se a géppel, se a slicerrel), elképesztően üzembiztos, ezért is annyi. Legalábbis a MK3, valószínűleg jó a Mini is, de én nem vennék bowdenes nyomtatót (ebből következően Endert se). Ez lehet, hogy hülyeség, és simán élhető az is, de én a direct drive-ban hiszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest